| FreddieM a întrebat:

Din nefericire, odata cu disparitia Lui, a murit si MUZICA. Pareri?

https://www.youtube.com/watch?v=aA2IRoPFIn0

15 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Am ascultat 53 de secunde așa zisa muzică. Să văd pe unul în tricou la pian, care urlă ca la azilul de nebuni nu-i nici o pierdere dispariția lui. Părere.

| Zorn a răspuns:

Muzica buna mai este, pacat ca este umbrita de "capodoperele" din trending. Si, personal, chiar imi plac unele piese de la Queen.

| RogerTaylorLover a răspuns:

Din nefericire muzica bună a murit când a murit și Freddie Mercury. Mare păcat, lumea încă îi simte lipsea, ceea ce spune multe. Lumea îl adora, și adora Queen. True fans will stick forever. Mă bucur că am dat de aceasta întrebare happy seară bună

| FreddieM explică (pentru RogerTaylorLover):

Salut amice, si eu ma bucur. Nu prea am intalnit persoane care sa-l dispretuiasca in maniera asta rautacioasa pe Marele Freddie, dar uite ca exista, din nefericire. Noroc ca sunt foarte rari. Mai sunt cativa prin Africa si Bangladesh, dar pe aia ii cred, canta la fluier ca sa iasa sarpele din sac. Am consultat si diferite situri internationale, nimeni nu-si permite sa-i ponegreasca imaginea. Ca nu-ti place e un discurs, dar sa-i jignesti memoria e cam mult.
The show must go one, prietene, o seara minunata.

| RogerTaylorLover a răspuns (pentru FreddieM):

Hahah, m-a amuzat faza cu șarpele. Dacă vrei, mai putem discuta pe acest site despre Freddie și legendara Queen. Cum ai spus și tu, the show must go on. Weekend frumos

| mudokins78 a răspuns:

Ești chitit rău pe Freddie asta,.
Nu știu ce varsta ai dar eu personal am fost in 1986 am avut norocul să asist la ultimul lui concert in Anglia.
Norocul meu este ca tata era fan și a împrumutat o camera video de la un fost securist.(așa am și eu posibilitatea sa pot spune da!, am fost la un concert al lui Freddie Mercury)
Referitor la intrebare,.Nu! cei de la Europa FM au dreptate! Muzica buna trăiește mai mult!

| SilentRain a răspuns:

Muzica nu moare, doar artiști mor
Da e păcat

| FreddieM explică (pentru mudokins78):

Woaaa, ce bucurie sa vorbesc cu cineva care a vazut live,, Queen'' in concert. N-am auzit nici un roman sa fi avut norocul asta, unic in viata.

Am bilete cumparate in urma cu 6 luni pentru,, Quenn+Adam Lambert'' in UK. I-l astept de o viata concertul asta, doar ca Brian May a anuntat ca au fost schimbate datele concertului, in alta perioada, nu se stie inca, dar raman valabile.
Pace

| RogerTaylorLover a răspuns (pentru FreddieM):

Hey, dacă ai Instagram, du-te pe site-ul oficial Queen, vei vedea ultima postare parcă cu noile date. Toate vor fi în 2021, aceeași zi în care trebuiau să fie anul ăsta. Eu îi voi vedea în Bologna, pe 23 mai?

| FreddieM explică (pentru RogerTaylorLover):

Mersi bro, o sa verific.

| Kyılε a răspuns:

Salut.
Da, muzică bună, ceva ce a dispărut nu pot spune după 1991, ci mai degrabă la sfârșitul anilor 2000, din mai multe motive. În primul rând, calitatea muzicii a scăzut. Artiștii au început să se vândă, să facă piese doar pentru bani, și normal că muzica a început să aibă de suferit. Internetul e părtaș. În al doilea rând, stream-urile au început să prindă amploare, înlocuind preponderent tot ce înseamnă format fizic. Evident, asta a adus mult mai mulți bani artiștilor decât ar fi adus vechile CD-uri și casete (dovada e criza din 2006-2007 de pe diferite piețe muzicale). Așadar, încet-încet, muzica a început să moară, vorbind strict calitativ, iar originalitatea artiștilor care se poate prea bine vedea și în cazul lui Freddie Mercury, a început și ea să se stingă.
Sănătate!

| Apokales a răspuns:

Nu cred ca muzica a murit, doar ca cei mai buni au supravietuit din '80 pana in prezent, iar pe cei slabi nu ii stim sau i-am uitat :|. Cred ca de asta consideram ca muzica acelor timpuri a fost mai buna ca cea din prezent pentru ca nu stim rateurile de artisti si poate si din cauza faptului ca nu erau atat de multi ca si astazi. Gandeste-te ca un baiat cu un laptop si un dormitor la dispozitie poate sa scoata un album, la el in dormitor.

Uite ceva experimental: https://www.youtube.com/watch?v=QLFiuNdQrzI

https://www.youtube.com/watch?v=HdFDJALrpsM

Si inca o trupa care a atins un succes fenomenal: https://www.youtube.com/watch?v=92XVwY54h5k

Tu ce parere ai?

| FreddieM explică (pentru Apokales):

Imi pare rau sa te dezamagesc, dar nu e chiar muzica potrivita gusturilor mele. Si nici nu recunosc printre piesele indicate de tine, vreo una demna sa-si merite locul in templul marilor capodopere.
. Evident nu-ti pot renega dreptul la propriile gusturi desi avem moduri diferite de a percepe calitatea muzicii.
Pace si vremuri mai bune

| RogerTaylorLover a răspuns (pentru sadrian46):

Lasă-mă să ghicesc. Asculți manele, sau ce? Cum adică "să văd unul în tricou la pian, care urlă ca la azilul de nebuni". Ai vrea tu să ai vocea pe care a avut-o legendarul Freddie Mercury.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru RogerTaylorLover):

Chiar nu îmi lipsește. Voce să rag ca ăla, și să fiu legendar din asta! M-a ferit Sfântul!