Shakira, pentru ca are mai multa experienta e in muzica de 20 de ani [de cand era mica]
Si in plus melodiile LOCA, Hip's don't lie, waka waka le intrec cu mult pe ale lui lady baba
Lady baba a venit si ea de 1 an si jumate in muzica si vrea si sa fie ceam mai tare,
Deci parerea mea:
Shakira 9000000 pct - Lady Gaga - 0 pct
te pup :*
Shakira va fi mereu ce mai buna (sunt fan Shakira) normal ca Shakira ii cea mai buna cu o voce speciala ca a ei uhhhh. Nu pot sa zic si de Lady Gaga ca totusi si ea ii buna dar nu se compara cu Shakira
Sau sorry is cantarete internationale nici una nu e afoana doar ca Shakira are voce mai buna decat Lady Gaga
Shakira zic eu[sunt fana a shakirei:X] dar si Lady Gaga oho este chiar o buna cantareata in America dar Shakira are mai multa experienta decat Lady Gaga deci Shakira este mai buna mai bine spus sunt amandoua egale
Nu stiu care din cele doua e mai buna
Pot doar sa spun ca mie imi plac melodiile lui lady gaga, deci o aleg pe ea
Funda?
Multor oameni le plac mai mult Lady Gaga. Dar nu stiu dc.|||Shakira e la un nivel mai mare ca Lady Gaga si tot timpul va fi asa | Daca esti de acord cu mine fundita
Evident Shakira, care de peste 20 de ani e pe piata muzicala si chiar ar trebui sa ii asculti piesele de pe "Pies Descalzos" si "Donde estan los ladrones?" :-) SI GaGa e talentata, dar nu se compara...