Eu unul asa fac, de ce nu fac si restul asa, nu stiu
Cat despre youtube-mp3 converter, nu merg toate, am incercat de exemplu ieri sa downloadez asa melodia lui Alton Ellis trying to reach my goal si n-am putut plus ca sunt doar 3 videos cu acea melodie sau ceva de genul pe youtube, le-am incercat toate si n-a mers
In fine take care
Buna is de acord cu tine! dar unora li se pare mai simplu sa puna o intrebare decat sa caute raspunsul TPU este un forum deschis, cu multi utilizatori care dorim sa raspundem la toate intrebarile, numai ca sunt atatea persoane care poate chiar au nevoie de ajutor si se pierd prin intrebari de care aminteai tu.
Da stiiuuuu. sunt unele care un merg, dar eu le caut de obicei in versiunea lyrics sia atunci ma lasa dar e trist daca sunt doar 3. dar mai e un site tot de genul, doar ca la ala merge mai greu, trebuie` sa astepti vreo 30 de sec pana te lasa
Asta asa e. sunt intrebari care sunt prioritare, dar pana dai de ele te lovesti de acestea
Da, e foarte trist ca lumea nu mai are gusturi muzicale...
Oricum eu n-am gasit acea melodie, desi am cautat destul de mult deci daca merge chiar si mai greu, merita
Roxana06 întreabă: