Lora este una dintre puţinele artiste din România cu personalitate. Poate chiar singura, având în vedere noul " val " de aşa-zise " vedete " ce se tot lansează săptămânal în ţara asta. A reuşit în fiecare emisiune să mă uimească, deşi îmi propuneam să nu mă mai mir de talentul ei, mereu avea ceva în plus. M-a convins încă din sezonul întâi, când a imitat-o foarte bine pe Cyndi Lauper. După aceea au urmat alte interpretări fenomenale, începând cu Gwen Stefani, care a fost fenomenală şi terminând cu Sinead O'Connor, la care, pur şi simplu n-am mai avut cuvinte, pentru că a fost absolut genială. A imitat în decurs de 2 săptămâni, ambii regi ai muzicii pop, respectiv Michael Jackson şi Madonna şi a făcut-o foarte bine. A urmat finala, unde am avut parte de o interpretare perfectă din partea ei, atunci când ne-a arătat că Duffy poate fi imitată foarte uşor, chiar dacă ai crede că are o voce unică. Din păcate, fanii au decis atunci, sau cel puţin, aşa ni s-a spus nouă, că CRBL a fost cel mai bun, iar ea a terminat pe locul al 2-lea. A venit sezonul al doilea, iar Lora a anihilat orice dubiu, le-a demonstrat poate şi celor mai mari sceptici că are o voce minunată şi un talent incomensurabil. A imitat foarte bine doi bărbaţi(Connect-R şi Frank Sinatra), a imitat destul de bine încă un bărbat(Nino D'Angelo), a imitat perfect nişte artiste incredibile(Adele, Celine Dion), la fel, a imitat perfect alte două artiste total diferite(Pink, Katy Perry), iar în ultima emisiune a făcut-o perfect pe Lady Gaga.
Dacă avea ceva de demonstrat, a făcut-o încă din jumătatea primului sezon, când ne-a arătat tuturor că are o voce minunată. N-o fi câştigat ea premiul, dar sunt sigur că a câştigat admiraţia şi respectul a foarte mulţi români.
JORGE a fost cel mai adaptabil, mai implicat si simpatic. E pur si simplu fenomenal cum poate fi oricine vrea, pana la detaliu. Lora are voce frumoasa dar nu i-au iesit toate personajele.
Nu e nici o banuiala, Lora ar fi trebuit sa castige.In toate showurile pe care le-a avut la Te cunosc de undeva s-a vazut cu adevara ca ea a fost, ce-i cert mai tot timpul 1 la 1 cu personajul principal.Eu una eram siura ca va castiga ea.A semanat perfect cu Lady Gaga, teribil de mult sau inimaginabil de mult, pana si mama mea a crezut imposibilul la noi si acela de a veni Lady Gaga in platou. Voturie au fost date prost, doar unele/unii au fost inteligenti, pacat ca nu a fost iar la alegerea publicului.Regula concursului zicea sa semeni, sa fi 1/1 cu personajul dat, nu sa castigi doar printr-un farmec aproape nul, o popularitate FAKE.