anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este adevarat ca justin bieber a murit? Am auzit ca pe 8 martie, avionul in care era s-a prabusit si el a murit pe loc. Este adevarat?

309 răspunsuri:
| sonianovacov a răspuns:

Nu a murit (stiu 100 la 100)

| ralukiss a răspuns:

Nuu
doamne fereste

| Gaby97 a răspuns:

Astia care se bucura si se roaga sa moara sunt niste ciudosi

| GAbbyi a răspuns:

Nu a murit. a inregistrat multe cantece de atunci.si cei carora nu va place de el, nu va obliga lumea sa il ascultati...nici mie nu imi placea deoc de el la inceput, dar apoi am inceput sa ii ascult melodiile, iar acum imi place, e faimos foarte bine, sunteti cumva gelosi ca voi nu sunteti? a inceput cu cantatul pe strada. duceti-va si voi si cantati pe strada, si poate va baga cineva in seama.mai lasatil in pace.ca, cum am spus.nu sunteti obligati sa il ascultati.nu sunteti obligati sa cumparati revistele cu el, hai sa avem putin respect pentru cineva care chiar merita. a muncit foarte mult sa isi ajute mama.si nu cred ca voi. daca nu ati avea ce manca. v-ati duce sa cantati pe strada pentru un ban...

| MaRiUs_1525 a răspuns:

Eu am auzit ca am murit in studio, ii s-a umflat capul si ia explodatlaughing
.rolling on the floor>

| Gajycutsaa a răspuns:

Nuuuulaughinglaughinglaughing...cum dracu...acum in 23 aprilie a avut concert in bucuresti.deci LOL ca nulaughingoh go on.cum sa crezii asa ceva?laughingrolling on the floor

| roxyjustinbieber a răspuns:

Nuuuuu! doamne fereste! e super tare justin bieber! Ilove you jb! Sunt prosti si tampiti care vor asta! Sai ia dr*cu de prosti! Justin bieber e cel mai tare la toate; still, cum canta, cum danseaza practic e cel mai tare! Love you justin bieber

| ionela_4875 a răspuns:

Tare trasnita e lumea asta... jb traieste

| georgi_7494 a răspuns:

Nu stiu

Întrebări similare