anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este adevarat ca justin bieber a murit? Am auzit ca pe 8 martie, avionul in care era s-a prabusit si el a murit pe loc. Este adevarat?

309 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce face ma` cum sa moara Justinu` meulove strucklaughinglaughing.ai innebunit:X.raised eyebrowslaughinglaughing)esti dusa nu a murit winking.ca daca murea nu mai lasam eu comm`u asta aiceawinking
laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu a murit va dati seama ca daca murea nu mai tinea concerte si era peste tot la siri si la televizor nu trebuie sa credeti tot ce se zvoneste pe net unele sunt niste megaprostii ce sa mai crezi oare? doar nebunii ar crede ca el e mort si mie imi place cum canta si danseaza si cum arata si multe altele dar nu cred ca a murit pentru ca stiu cam totul despre el deci e oficial justin bieber nu a murit inca ci va murii canva

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce dracu aveti cu el? ce va facut el? ciuda ca nu o murit pentru voi, daca nu va place de el atunci nu mai cititi articolele astea. Love 4ever Justin Bieber

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si chiar daca toata lumea spune ca are voce de fata nu este adevarat...visati voi probabil...sau va doare capu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu. justin bieber nu a murit. el a avut un accident de masina dar nu a murit. justin a scris pe twiter ca este teafar si nevatamat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi place cum canta. dar nu cred ca a murit. ati veazut si voi ca e inca tanar

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi place de el si de muzica lui. dar nu cred ca a murit. daca l ati ascultat si daca l ati vazut pe internet este foarte tanar

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu a murit. el e in viata, asa ca nu mai vorbiti de astea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sper sa u fie adevarat eu i iubesc pe justin bieber

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu a murit.doamne ce oameni tampiti sunt pe net. daca ar fi mort cum a mai dat concertele dupa 8 martie?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nuuuu nu-i adevarat :X:X jb traieste si sper sa traiasca foarte multttt:X:X:

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu...este o prostie

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e adevarat! Tocmai se pregateste sa scoata un nou hit care va fi de mare succes

| Ioana250 a răspuns:

NU A MURIT E foarte bine...Sunteti niste prosti si niste invidiosi astia care ziceti ca "CE bine ca a murit si ca ne iubeste cineva" Nu stiti ca nu e bine sa te bucuri de rau altora? :p

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu se poate

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu cred ca este adevarat ca Justin Bieber a murit...eu cred ca este bine merci...am mai auzit ca vreaa sa vina in Romania desigur daca o sa-i ceara asta cat mai multi fani.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce prostie.Sigur ca nu.

| 123Mee a răspuns:

Doaaamnneee fershtee.cum sa moara?

nu a murit da acum mai nou era sa moara. din cauza fanilor

care au dobotrat`o pe mama lui si a pai pe el

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu a murit traieste vine in vara asta la bucuresti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da si de atunci cum a tinut inca 3 concerte
hai ca nu ai mintelaughing)))rolling on the floor

| georgi_7494 a răspuns:

Nu stiu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti fan Justin? Ai auzit? In acesta dimineata Justin Bieber se deplasa intr-un autobuz spre un concert care avea sa aiba loc in S. U. A Din pacate s-a produs un accident si Justin a fost dus la spital cu rani grave acum insa s-a confirmat ca a decedat sad Acum urmeaza sa fie identificata cauza precisa a mortii.

| Nik a răspuns:

Nu a murit este inca viu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E cea mai mare prostie din lume pentru ca traieste

| angel55 a răspuns:

Scuze sonianovacov da am votat din greseala raspuns. tau stupid dar am vrut folositor. intr-adevar nu a murit ca n-are cum.

Întrebări similare