Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Nu a murit va dati seama ca daca murea nu mai tinea concerte si era peste tot la siri si la televizor nu trebuie sa credeti tot ce se zvoneste pe net unele sunt niste megaprostii ce sa mai crezi oare? doar nebunii ar crede ca el e mort si mie imi place cum canta si danseaza si cum arata si multe altele dar nu cred ca a murit pentru ca stiu cam totul despre el deci e oficial justin bieber nu a murit inca ci va murii canva
NU A MURIT E foarte bine...Sunteti niste prosti si niste invidiosi astia care ziceti ca "CE bine ca a murit si ca ne iubeste cineva" Nu stiti ca nu e bine sa te bucuri de rau altora? :p
Doaaamnneee fershtee.cum sa moara?
nu a murit da acum mai nou era sa moara. din cauza fanilor
care au dobotrat`o pe mama lui si a pai pe el
Esti fan Justin? Ai auzit? In acesta dimineata Justin Bieber se deplasa intr-un autobuz spre un concert care avea sa aiba loc in S. U. A Din pacate s-a produs un accident si Justin a fost dus la spital cu rani grave acum insa s-a confirmat ca a decedat Acum urmeaza sa fie identificata cauza precisa a mortii.
Scuze sonianovacov da am votat din greseala raspuns. tau stupid dar am vrut folositor. intr-adevar nu a murit ca n-are cum.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: