Nuuuu...cum dracu...acum in 23 aprilie a avut concert in bucuresti.deci LOL ca nu.cum sa crezii asa ceva?
Nu, nu e adevarat, Justin Bieber sau Barbie[cum ii spun eu] nu e mort... asta sunt doar povesti idioate, cum ar fi " Doamne Sfinte a murit Eminem" numai prostii, sunt oameni tampiti care pun tot felul de prostii pe google. adica "Vai Doamne stiu sa navighez pe net". Isi pierd timpu scriind numai prostii. Justin e renumit, daca era sa moara trebuia sa stie aproape tot globu'. Nu va mai framantati atat cu "A murit Justin" pentru ca nu e adevarat
Da, dar nu din avion cand era in Tatagonia cand taia castraveti murati si a fost inmormantat in Papagonia cu borcanul de castraveti murati, cutitul cu care taia si castraveti cu care ii taia. Fato tu n-ai fost la inmormantare sau nu te-ai uitat la ea la TV.Eu am fost. Orice s-a intamplat el a murit.
Doamne da doamne... Dar nu cred ca daca ar fi adevarat ai auzi la stiri ca niste fufe indragostite de justin bieber sau sinucis. Daca ar muri as da artificii...Jos Justin Bieber iar americani prea exagereaza cu MIley Cyrus Selena Gomez Jonas Broathers Demi Lovato si nu mai stiu eu ce pitzipoance pacolo. Sunt doar niste copii de bani gata care au dvenit vedete multumita banilor si pilelor parintilor lor
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: