anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este adevarat ca justin bieber a murit? Am auzit ca pe 8 martie, avionul in care era s-a prabusit si el a murit pe loc. Este adevarat?

309 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da eu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu sa stii ca dumnezeu stie ce se va intampla, mie in general imi place justin bieber sa dea domnul sa nu moara

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dupa parerea mea Justin Bieber asta! este cel mai mare Looser

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este adevarat asa ceva

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Justi era superb pacat ca a murit

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e adevarat...si cei care spera sa fie...sa isi pastreze parerile pentru ei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e adv este o minciuna cum at a facut pies somebody? a stai a venit din cimitir nu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Inca nu stiu o sa aflu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu.Toti sunt invidiosi pe faima lui si ca e cel mai tare cantaret si cel mai frumos pentru mine. Apropo tu sa nu crezi niciodata in ce spune netul.Ca asa se zicea si ca Myle Cyrus sa pupat cu o fata... dar nu e adevarat.Pa pupici si sa nu crez niciodata ce spune netul!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa moara mai repede ca e cam retardat canda auzi despre fete si nou lui hit Justin bieber ft jaden smith-never say never e o prostie deci mori daten mata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nuuuuuuuuuuuu! duamne fereste! Si voi astia, ce va facut J. B? Este super misto; are totul pus la punct il adoooooooooor! Daca aveti id lui dati-mil si mie va rog! TE IUBESC JUSTIN! Un pupic la toti prieteni ei, va adoooooooooor si pe tine J. B! Ti amo justin per me sei multo importante comunque eu non credo a queste cavolate, ti amo!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu el nu a murit are doar 16ani ca si mine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hello! Si eu as fi putut sa-mi pun poze cu J. B si sa ma dau drept el! Oricum nu cred ca a murit! il iubesc, in + sar fi vorbit la televizor despre asta! Si voi astia ducetiva naibi da idioti, c va facut Justin? Andate a cuel paese stupidi che non siete altro, non sopporto quelli che si creono chissa chi! Lasciate in pace Justin capito? Lui non va fatto niete!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

tonguenu ii adevarattongue...is numa zvonurihappy... I love Justin Bieber :X:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Minciuni nu a murit...
ℒℴѵℯJustyn.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Justin nu a murit! Deoarece a participat la premile EMA MTV. si a castigat multe premi:XIlove justinlove struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Is foarte faine mel

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vai ce mi-as dori sa moara

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu prea credcryingcryingnu este adevarat nu se poate imi pare raucryingcrying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frate nu inteleg ce va place atata Justin Bieber asta! Intradevar are o voce frumoasa! Nu stiu daca a murit sau nu dar am m-ai auzit zvonuri despre acest subiect! Pe mine nu ma ajuta cu nimic daca a murit sau daca traieste!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa se aude, ca a murit, dar ori cum nu stiu ce sa cred si pentru toate felele cere il pace. nu stiu ce gasiti la tipu asta, mie una nu imi place de el.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa se aude, ca a murit, dar ori cum nu stiu ce sa cred si pentru toate felele cere il pace. nu stiu ce gasiti la tipu asta, mie una nu imi place de el si da e frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Justin bieber nu a murit! sunt doar zvonuri!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu doamne fereste!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e adevarat si. b. nu a murit.ca? e viu si canta super! veti muri voi, ok? nu va mai bucurati atat. nu a murit! ca?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu ce sa zic... dar da e asa...atunci eu sunt tare trista!{totusi asta zic si colegii mei de la scoala}sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

El nu a mUrit. cineva a creaat acest zvon pentru ca e ciuda ca nu e ca el... De si ar vrea sa fie ca el. Ba ProsTilor el nu am murit si Nu va muri mult TimP inaine. prosti; lor... El Nu A mUrIt

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunteti asa de gelosi incat v-ati dori foarte mult sa moara. De fapt nu a murit este viu traieste si isi iubeste fanii foarte mult. Daca nu ma credeti uitati-va in reviste ca peste tot scrie de el. Nu mai fiti asa de nesuferitiwinking. Sa ii dea Dnzeu sanatate lu Justintongue.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu este dat la stiri nu e adevarat eu stiu ca nu are sosie

Întrebări similare