| Swaggiiee a întrebat:

Este adevarat ca Justin Bieber are 51 de ani? Unii de la CNN zic ca este pedofil...Este adevarat? crying

Răspuns Câştigător
| Alle97 a răspuns:

Daca era adevarat Justin Bieber nu mai difuza filmul Never say Never.nu mai dadea concerte incendiare si nu mai lansa melodii noi. Justin Bieber este real, exista iar tampitu„ ala care se dadea drept JB este un sarlatan.cred ca era invisios pe JB si pe talentul lui si a vrut sa ii faca rau

fundita?

21 răspunsuri:
| zacrazy a răspuns:

LMAO rolling on the floor

De unde dracu' le scoateti?

| GrEeNHeArT a răspuns:

Nu Doamnee ferestee...cum sa aiba 51 de ani.au vrut unii sa faca glume pe seama lui probabil nu le place de el pentru ca a ajuns vedeta si nu a facut decat sa posteze melodii pe youtube...

| Andruza a răspuns:

Nu este adevărat.
Acela este un "personaj"
Ceva de genu`.
Și apropo acel video nu e CNN să te uiți la emblemă.
Și o să te convingi.happy

| Anastasiaa a răspuns:

Nu, nu este adevarat, este o farsa, in niciun caz unul de 51 de ani nu are o voce atat de subtire ca un baiat de 15-16 ani straight face. am vazut si eu filmuletul, si mi se pare cea mai mare tampenie chiar daca nu imi place JB in mod deosebit [-x.

| Narcis2007 a răspuns:

Da!

| Enzio a răspuns:

Este adevarat ca esit toanta? DA, e trucaj maa!

| Narcis2007 a răspuns:

Lau dat la stiri acu o luna si acum e la puscarie!

| AnaisC a răspuns:

Nu, andree mama Justin Bieber are 72, serios aaaa si daca nu stiai l-au ingropat luni.Si apropo era casatorit cu Selena Gomez. Aveau 3 copii si 2 nepoti frumosi=))
Dumnezeu sa ma fereasca cati oameni tampiti pe lume:|
Cat de trsit
www.WarAndRiot.blogpot.com

| zacrazy a răspuns:

E bestial clipu' http://www.youtube.com/watch?v=Rc3jMoFJrBQ
Foarte, foarte bine facut =))

| sweettyyyy a răspuns:

Cum Doamne poti sa crezi asa ceva? Spunemi este logic ceea ce spun? NUUUU pentru ca pustiul are doar 16 ani, si draga cred ca esti fana de a lui, spune-mi tie de cine iti place? Cum dei posibil sa fie un mos de 51 ani. Dala dracului, chiar pina aici au ajuns.Pedofil eii sunt debili daca asta este asa!
Nu crede in toate prostiile pe care le vezi pe net, pentru ca nu sunt adevarate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne fereste cum poti sa crezi asa ceva nici nu arata ca unul de 51 de ani ca sa iti spun cum arata unul de 51 de ani imi trebuie o saptamana sa scriu toate astea da el ce sa mai zic batrani nu sunt asa ca, copilul asta

| thegreatgatsby a răspuns:

Nu este CNN, este Onion Tv. Adica canal de farse.
Doamne oameni prosti

| SylTraveler a răspuns:

N`avem noi norocu` astalaughinglaughing)laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu este. video clipul e trucat
el are un concert in romanaia la bucuresti in aprilie si daca va da autograf sa ii smulga cineva peruca daca credeti ca e adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietenul meu si.b. din CANADA are 17 ani.Dar am vazut si eu emisiunea CNN si l-am sunat pe jastin si o spus ca aia iau facut o farsa.

Răspuns utilizator avertizat
| FanaJustinBieber a răspuns:

Doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee feryyyyyyyyyyy. Justin e idolul meu si din cate stiu el e cel mai frumos canta bine are 16-17 si nu e mort si n-are 51X-( cine zice asta e cel mai mare prost-proasta eu is moarta dupa justin stiu totul despre el daca mai aveti intrebari despre el spuneti

| FanaJustinBieber a răspuns:

Raspunsu care l-am zis mai devreme sa nul cititirolling on the floor

| yome2011 a răspuns:

Da este adevarat :-p

| yome2011 a răspuns (pentru Narcis2007):

Faina poza narcis2007

| yome2011 a răspuns (pentru Narcis2007):

Iar mata o suge hahahahahahahahahahahahahhahahahhahhahahahahahahahahahah

Întrebări similare