anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este Puya cel mai tare rapper din lume? happy

51 răspunsuri:
| AnaisC a răspuns:

E un rapp-er super bun, dar numai din romania, ecranizeaza fff bine faptele urate si intamplarile mai putyn roz a le Romanilor nostri cocalari...Deci Puye e un super rapper, dar sunt u nii de talie mondiala, deci...

| GabiGabrielle a răspuns:

Nici nu-i repper

| SweetCandy a răspuns:

Acum a inceput isteria cu Puya, este mult prea ingamfat si oricum a devenit de ceva vreme foarte comercial! Mie una nu-mi place delocbig grin, dar gusturile nu se discuta!

| Razvan a răspuns:

Nu e nici macar in Top 1000 rapper ai lumii din simplul motiv ca nu e rapperhappy

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nici pe departe. Nu are nimic din ce e nevoie. Piesele lui sunt complet comerciale, vocea este foarte prelucrată şi flow-ul nu e deosebit.

| nutty a răspuns:

Categoric NU!big grin

| Katiee^^ a răspuns:

Fratilor rolling on the floor Cum sa fie cel mai mare rapp-er daca el canta hip-hop?
Eu cred ca cel mai mare rapp-er din lume este Eminem love struck

| Katiee^^ a răspuns:

Doamne rolling on the floor Puya canta hip-hop l-)

| m4them4tic a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor...multumesc.(iti multumesc pentru ca mi-ai dat ocazia sa ma amuz si astazi).
Nici din lume, nici din Romania, nici din Bucuresti, nici din cartierul unde locuieste, nici din blocul unde locuieste.Nu e cel mai mare rapper nici macar din apartamentul in care locuieste de unul singur.

| costymaximus a răspuns:

S-o crezi tu, pe linga americani e mic copil.Acum sa nu crezi ca nu-l apreciez, din contra noul album e super marfa-romanisme 1 si 2

| sorin a răspuns:

Este bun cantaret, dar cam ingamfat, si arogant.

Răspuns utilizator avertizat
| TipulVerde a răspuns:

Si care e diferenta intre RAP si HIP-HOP dupa voi, iluminatilor?

| anonul a răspuns:

Puya nu e rapper a fost gangsta rapper, acum e semi-manelist sau popist (cum se numesc cantareti de muzica pop?) deci nu, in viata lui n-o sa fie cel mai tare happy

| knnight a răspuns:

De fapt este un simplu om... el il apreciez pentru ceea ce face, dar mai sunt si alti in romania care sunt foarte buni, deci deschide ochii si uita`te mai bine, ...Romania are niste voci de invidiatwinking

| rapidista a răspuns:

Puya e rapper? :-o :-o

| dragalasica a răspuns:

Nu dar poti spune ca e cel mai tare din ROMANIA!

| Abi_5708 a răspuns:

Din lume nu, dar din Romania da.

| Parintele a răspuns:

LOOOL...In nici un caz.nici macar nu e raper.

| moonY a răspuns:

nu, dar e cel mai tare manelist dintre rapperi

| andrei95 a răspuns:

laughing))laughing))laughing))...el in momentul de fata nici macar nu canta rap mai mult este dance

| mary_5801 a răspuns:

Nu prea cunosc eu diferenta dintre rap si hip-hop, insa dupa mine cel mai bun 2pac.

| cristina4love a răspuns:

Nu e nici macar din Romania. Dar din lumelaughing. Glumestistraight face

| Chellu a răspuns:

Hai sa-ti zica Chellu ceva. Tu crezi ca puya e mare rapper si danzeaza pe manele sa fim seriosi...si ce canta el nu e hip hop e doar o manea americanizata. hip hopu adevarat e cel old school ...primul hip hop si cel mai tare rapper nu stiu cine e dar 60% o da pe old school iar 40% poate fii ceva gangsta

| PrOxX a răspuns:

Puya nici macar nu mai e rapper. Nu va dati mari rapperi cand voi nu stiti care-i diferenta intre Hip-Hop si Rap. Cel mai mare rapper al lumii dupa parerea mea e 2pac iar din Romania, cel mai mare e Uzzi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stati sa clarificam doua lucruri: puya(cel care a scos romanisme) este manelist, puya(cel cu pune-i la pamant, foame de bani etc.) un HIP-HOP-ER bunicel.Parazitii sunt cei mai buni din romaniahappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cel mai bun rapper din romania este Ombladon!winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E cel mai tare

Întrebări similare