anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este Puya cel mai tare rapper din lume? happy

51 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nooooooooo

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mars ma ii cel mai mare cocalar nu rapper

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este Cel mai bun e Ombladon

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cei mai buni rapperi din romania sunt cei de la BUG MAFIA si din lume cred ca e 50 cent tongue puya? laughingrolling on the floor nu prea cred nici macar nu e rapper calumea 50 %

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Puya este un drogat care e cu capul numai la fete si alte porcarii, nu este cel mai bun rap-er din lume, poate cel mai tampit rep-ar din lume. Eminem este cel mai bun rep-er din lume, as zice eu. Eu sunt rap-er si stiu ce zic. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Puya e un cocala fraier si un plagiator

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba voi nati auzit d 2pac fratilor? si in plus puya nici nu canta rap rolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da este

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In primul rand puya nu e rapper el canta muzica hip hop.

| DamnDude a răspuns:

Frate el este hip-hop-er nici de cum rapper, si inca ceva ala care a scris ca eminescu este rapper este un retardat care nu-si da seama ca el e poet

| dfgh a răspuns:

Wtf straight face cum dracu... cu siguranta nu este mai bun decat Dr Dre, Snoop Dogg, 2Pac, Eminem...

| andreit a răspuns:

Deci:

1 nu e rapper e un mare cocalar
2 ia acceseaza www.youtube.com si cauta 2pac sa vezi rapper adevarat
3 nu ma intereseaza puya cum am zis la 1 e un mare cocalar

| NickiAle32 a răspuns:

Ce canta Puya nu se poate numi rapp. In Romania nu exista rapperi adevarati. Cel mai bun rapper din lume este Eminem!

| rayo18 a răspuns:

Ba nebunilor puya e varza e cel mai prost din romania...ati auzit si voi macar de TuPac a fost si este cel mai bun rapper din toate timpurilre...chiar si dup moartea sa este incontinuare o legenda si eminem este dar nu se compara cu 2pac

| silvia_3847 a răspuns:

Nu

| silvia_3847 a răspuns:

laughing nu este si nici nu va fi big grin

| gabbyparazitu a răspuns:

Esti un căcatlaughing habar n-ai ce e rappu.scurtwinking

| NotSeE a răspuns:

Puya habar nu are ce inseamna sa cante rap cum ti-a venit idea ca el e cel mai tare laughing nu stie mai nimic

| TheAneXxX a răspuns:

1 la mana puya asta canta hip-hop.si diferenta dintre rap si hip-hop este mare...deoarece in muzica rap se vb despre viata si in hip-hop despre bani.masini.femei. droguri. inainte sa vb faceti diferenta tembelilor

| crazy_9309 a răspuns:

Nu

| crazy_9309 a răspuns:

Bai fratele meu daca credeti ca e asa va inselati si va spun si dc: 1.Pt ca Puya nici nu e rapper.
2. Din romania cel mai tare rapper este Nane, iar Puya pe langa el e mic copil
3. Din lume nare nici o sansa sa fie pentru ca este 50 Cent, iar el pe langa 50 Cent e un bebelus

Întrebări similare