Pai sa vedem
comercial vs. comercial
ratat vs. ratat
Nimeni Mari artisti te-ai mai gasit sa compari, n-am ce zice!
@•Ĉrïššš•тhε vamp†яε ♥
Printre care si tu.
Biberon canta pop comercial. Nu rock. Asculta Breaking Benjamin si dupa aia Biberon. Sa vezi diferenta.
Puya nu canta rap. Eminem canta rap. La fel, asculta-i pe amandoi, sa vezi diferenta. Puya canta un hip hop la fel de imputit ca o manea. Pa, pa.
Cum naiba poti sa-i comparti pe astia doi?! N-au nicio legatura unul cu altul! Imi plac both
Si care e legatura dintre Justin si Puya? Ca sa nu mai zic ca Puya asta nu e si nu va fi niciodata la fel de faimos ca Bieber.
La Hogwarts, in Camera Cercetasilor, cei din anul 1 asculta toata ziua la radio muzica lui Justin Bieber, si altii de la Disney. Am pus eu o data o melodie de a lui Puya la un iWizard-Pod si mi-au spus colegii ca e ca si cand ar fi ascultat matragune(Mandragora) plangand!
Decat sa-l aleg pe Justin Bieber, mai bine aleg pe oricine altcineva, in afara de cocalari/manelisti.
BAi deci totusi Justin o fi el prost si fitos si cum vreti voi, da frte chiar canta si inca foarte bine, ca sa nu zic ca intreadevar are talent. Cum dracu sa-l comparam cu puscariasu ala de Puya care in loc de cantat zici ca recita versurile pe care le-a scris la Jilava. Acum pe bune Puya e total paralel cu muzica, pe cand Justin e mult mai faimos, talentat si mai tanar. Yo stiu ca, cap de mop e cam tampit, dar nu exista grad de comparatie intre el si Puya.
Justin bieber :X tare unii zic ca are voce de femei dar eu nu cred...canta ffff fain
Vai de capul meu. e ca si cum ai compara maneaua cu muzica de opera.frate. justin canta ceva de genul rock si puya canta rapp.OMGcat de inculti sunt unii!
Pai nu imi place mie Puya asaaa de mult dar in comparatie cu biberon de 1000 de ori Puya. Aaa m-am prins, daca vroiam sa iau fundita trebuia sa zic ce vroiai tu sa auzi, ca-mi place de biberon.
Il urasc pe Puya! YAACCC! nici justin branza nu e mare lucru dar cu siguranta l-as alege pe el.
Baaaaaa cand va aud cu Justin Bieber ma ia durerea de cap mai terminati cu ala
Pe Puya logic e cel mai tare, mai tare va Biebar-u! SA sti ca de Biebar se zice ca s-ar putea sa fie G. A. Y! nu se ste sigur! si eu cred ca asa este!
Evileye6 întreabă:
Patricia444 întreabă: