| Floreenofficial a întrebat:

Eurovision :
1. Yohanna sau Rybak?(+v-a placut rochia Yohannei? Multi au criticat-o!)
2.Ar trebui sa participam la editia din 2010? Daca da cu cine?
3.Se vehiculeaza ca din acest an s-ar putea sa nu mai putem vota piesele. Totul va fi decis de juriu.(ma refer la selectia nationala)
4.Pe site-ul eurovisionului scrie ca, la editia din 2010 de la Oslo(Norvegia)se va putea vota pe toata curata concursului.Cum vi se pare aceasta idee?

Raspunsurile mele:
1. Yohanna(am albumul ei)Este extraordinar! Orice melodie ar fi ales tot locul 2 lua(adica locul 1), fiindca Rybak a fost votat prea mult ca sa poata fi ajuns din urma.Si melodia dansului este frumoasa, dar la faza cu vioara e playback, fiindca regulamentul eurovisionului spune ca nu se canta live la instrumente si alea din spatele lui tot playback erau! Yohanna a cantat 100% live.Si mi-a placut rochia ei.
2. Da!
3. Juriul va fi influentat ca de obicei in acest caz si va trimite o piesa mediocra in Norvegia.
4.Cred ca e bine si asa.Asa rezultatele vor fi mai aproape de adevar probabil.

Răspuns Câştigător
| Orannginna a răspuns:

1. Da, mi-a placut Yohanna mai mult decat tipul care a castigat. Rochia era superba, la fel si ea!

2. Da, sa participam dar sa ne cream si noi muzica cum fac alte tari. Si anume: mai multi artisti/compozitori, etc. fac o piesa apoi se alege cine o va canta. Mi se pare mai ok asa, in acest mod nu ne'am mai face de ras cu specimene gen Vlad Mirita.

3. Ar fi mult mai bine. Pai la cum suntem noi vazuti in lume...

4. Nu e rau nici asa. happy

6 răspunsuri:
| Bishop a răspuns:

1. Mi-a placut mai mult Rybak tongue
2. De ce nu? Eu sunt de pareere ca Morandi ar urca destul de sus pentru ca sunt trupa internationala si au fanii in toata Europa.
3. Asta e.
4. Mai bine.

| Klara a răspuns:

Nici Johanna nici Rybak. Eu am tinut cu gemenele din Armeniahappy

| Orannginna a răspuns:

1. Da, mi-a placut Yohanna mai mult decat tipul care a castigat. Rochia era superba, la fel si ea!

2. Da, sa participam dar sa ne cream si noi muzica cum fac alte tari. Si anume: mai multi artisti/compozitori, etc. fac o piesa apoi se alege cine o va canta. Mi se pare mai ok asa, in acest mod nu ne'am mai afce de ras cu specimene gen Vlad Mirita.

3. Ar fi mult mai bine. Pai la cum suntem noi vazuti in lume...

4. Nu e rau nici asa. happy

| amandina_9414 a răspuns:

Rybak. sper ca vom participa cu andra. cea mai buna voce a romaniei.

| Antrax a răspuns:

Mi-a placut Yohanna mai mult ca Alexander sau cum in cheama rochia ei era superba si melodia "Is it true?". Eu zic ca Puya are o voce faina parerea mea. Sau baiatu ce canta "Big brown eyes"

| SomethingInTheWay a răspuns:

Rybak nu facea playback. Se vedea clar, firele de la arcus ca s-au rupt... Deci... Unde ai fazut tu asa?

Întrebări similare