Cum sa nu il urasti?
Si-a batut si isi bate joc de muzica. Face de ras toti reprezentatii genului rap, e absolut penibil, arata absolut penibil. El nu e un raper, e o fetita speriata si figuranta.
Eu il urasc, dar stai sa-ti spun de ce.
Eminem loase o pauza de un an si ceva, iar lil wayne sa proclamat regele rapp-ului.
Bine dupa aia a revenit eminem cu albumul recovery si la cam crapat.
Chiar intr-o melodie de alui eminem - not afraid spune despere asta in niste versuri. De asta il urasc pentru ce se crede mai bun ca eminem si nu este, sa fim seriosi.
Cei pe care iai enumerat tu, snoop, 50 cent, tupac, biggie, coolie sunt varza in afara de dc. dre el este foarte bun. Si lil Wayne este mai bun ca ei.
Bai rahatule eu cred ca tu ai probleme grave, cum sa fie aia slabi ma? Cand Tupac facea rap eminem se juca fotbal pe ulita bai imputitule, iar daca Eminem ar da nas in nas cu Biggie s-ar pisa pe el de frica... si sa stii ca Snoop Dogg are cea mai buna dictie dintre toti rapperii si toti 3 se pisa pe Eminem...
Pentru ca lil wayne in unele melodii canta in unele melodii despre masini, bani, femei etc. cum o fac manelistii. Doar ritmul este schimbat
Ancuta5678 întreabă: