Mda...sa stii ca ai dreptate i-ai nimerit pe toti...adica as face un top daca nu la fel asemanator
Treaba sta cam asa...baietasii astia de aici nu sunt toti rapperi de exemplu puya e un comercial care se f**e in c*r pe bani
dupa mine e cam asa 1. 2pac; 2. eminem; 3.lil waine; 4.snoop dog; 5. 50 cent; 6. jay z; 7.dmx; 8.pharell whiliams; 9.red man; 10. dr. dre
romania 1.ombladon; 2.cheloo; 3.nimeni altu; 4. spike; 5.guess who; 6.bitza; 7.uzzi; 8.nane; 9.vescan; 10.sisu (poate )
Strainatate:1. Eminem
2. 2pac
3. Dr Dre
4. Snoop Dogg
5. 50 Cent
si din Romania: 1. Bug Mafia
2. Arssura
3. Parazitii
4.Nimeni Altu`
5. Spike
6.Guess Who
7.Bitza
vreau sa spun ca Puya a dat-o deja pe maneledemult nu mai face rapp
pai clar unde se puteau intalni manelele cu rappul daca nu, undeva-n balcani
Nu stiti ce vorbiti fratilor eu cred ca nici macar nu stiti cei ala hip-hop;(ati auzit de 2pac); sa va lamuresc;(2Pac e ce mai mare rapper din toate timpurile)...(e o legenda pentru cariera sa),(un dumnezeu al rappului),(un inger al rappului)
Nu inteleg cum la-i pus pe locu 6 in top fara sa stii cine e si ce a facut...(habar nu aveti ce spuneti)...sau altceva puya=un manelist Bug mafia=cea mai mare trupa de hip-hop din romania.
deci nu stiu cum de ati facut comparatie intre Puya si BuG MAFIA cand de fapt bug mafia e cea mai tare trupa din romania.(punct)
Am citit ce scrie pe aici si vad ca ft putina lume l-a mentionat pe cedry2k, parerea mea e ca omu' ala nu poate fi lasat pe dinafara cand vine vorba de rap romanesc.
Strainatate : 1. Eminem 2. 2pac 3. 50 Cent 4.DMX 5.Raptile 6. Dr. Dre... si cam atat, din ce ascult eu.
Romania ( greu de ales... ) 1. Cumicu ( nu sunteti de acord, da asta-i parerea mea) 2. Cedry2k 3.Nimeni Altu' 4.Parazitii 5. Vescan 6. C. I. A ( desi nu-s sigur daca se incadreaza si in rap). 7.Guess Who 8. Spike 9.Grasu XXL 10.Personal
1 Cheloo 2 Nimeni Altu' 3 Ombladon 4 Cedry2k 5Guess Who 6Spike 7Bitza 8Arssura 9Raku 10Zale. 350 BUG Mafia... 199999999 Puya.de fapt asta e in categoria manelisti
Cred ca doar 1, 2 de aici chiar asculta hip hop adevarat
nu am un top asa ca ordinea e cea pe care o vreti voi:
Anonim, BItza, Butch, Ctc, Nimeni Altu', Keri, Kst, Kazi ploae si Specii, Parazitii, Raku, Sdst si Veritasaga... cam asta ascult eu.
Hmmm... voi sunteti niste rapperi mai mici. din toti doar M.G.R ii pe aproape asa putin. pai mai copii fiti atentzi aici ... 1 2pac 2 notorious BIG 3 eazy e 4 big pun 5 jay z 6 dr dre 7 nas 8 ice cube 9 cypress hill 10 wu tang 11, 12, 13, 50 cent, wayne sh astialaltzi nu`s rapperi) Romania : Cedry2k, Doc, Deliric, VD, Aforic, Sisu, Chimie, Kazi, Dragonu, ADN. urban! sal mai rapperilor
Strainatate: 2pac, ice cube, snoop dogg, 50 cent, eminem, dr dre, DMX, lil'wayne, notorius B. I. G, jay-z
Romania:uzzi(veteran frate ), cedry2k(zeul razboiului si al literaturii), parazitii(sunt buni amandoi si ca sa nu ocup doua locuri ii pun pe amandoi), raku, cumicu, nimeni altu', bitza, deceneu, skizzo skillz.
1 ) @ zaharie... HH e o cultura, care REPU' face parte din ea, alaturi de DJing, Graff, BreakDance. Ca sa nu fiu offtopic
Afara : 1. 2pac
2. Notorious B. I. G
3. Nas & Rakim
Cat despre Romania, sunt multi care ar fi pe primul' loc :
1. Deceneu, LDOC, Piele
2. Cumicu, Cedrea, Carbon
3. Deliric1, Dragonu', Kazi ploae
1. Eminem
2. 2pac
3. Jay-z
4.snoop dogg
5.DMX