Mda...sa stii ca ai dreptate i-ai nimerit pe toti...adica as face un top daca nu la fel asemanator
Romania 1.parazitii 2.veritasaga 3.zale ca trupe si mc din ro 1.nimeni altu 2. cedry2k 3.raku lista continua da astia ist primi 3 mc din ro bft
Strainatate: 1. Eminem 2.Snopp Dogg 3. 50 cent
Romania: 1. Tutu Adrian 2.Parazitii 3.Guess Who 4. Puya 5.bug mafia 6. Arssura 7.Nimeni Altu. C-am atat.
Poi un rapper as fi eu :D
Ma puteti gasi pe http://www.trilulilu.ro/ghettosound/fisiere/playlist/745914
sau pe my space http://www.myspace.com/569003444
Sau la id de mess: ghetto_sound
Va inselati Puya locul 1? sunt alti mai buni si dupa mine nimeni altu si guess nici nu sunt raperi app raper se scrie cu un p de la rithm and poetry; d si locul 1 il are codu penal adica mai bine zis shobby ascultati melodiile lui si mai vorbim bafta
Mah voi sunteti nebuni ma jur cica ala ca uzzy nu e raper e manelist nu? =]] sau canta populara ...eu cred ca e ca spike vocea ascutita parca l-a strans unu de **** asa canta uzzy nu? ce copii aoleu cu astia nici nu mai avem raperi in Romania
Ba dautz esti noob dc nu l-ai pus pe tupac pe primul loc sti ca el chiar daca a murit este un zeu al muzici rap toti il respectam pentru cea ce a facut este o legenda avra
Frate sa iti zic ceva e cam asa pentru strainatate 1)2pac[TUpac] 2) Dr.Dre 3)Snoop Dog 4)Eminem
si la romani 1)Bug Mafia[Black Underground ucuresti Mafia] 2)Paraziti 3)nimeni altu' 4)Guess Who 5)Spyke... 17464223)Puya[]
Frate din strainatate sun cei di america, losangeles, compton adica west coast
Imi pare rau sa te anunt dar Puya e cea mai mare greseala. Topul meu ar fi:
1. Parazitii
2. Cedry2k
3. Nimeni Altu'
4. Ombladon
5. Cheloo
6. Cumicu
7. Sisu
8. Karie
9. Kazi Ploae
10. Guess who
Romania! 1. Parazitii (clar si indiscutabil) 2. C.I.A. (ca si trupe)
1. Cheloo 1#. Ombladon 2. Guess Who 3. Uzzy 4. Grasu XXL
Strainatate! 1. Eminem 2. Dree 3. Snoop Dogg 4. 50 Cent 5. 2pac 6. Eazy-E 7. X-zibit 8. Ice Cube 9. Immortal Technique 10. Wiz Khalifa 11. The Game
(Nu poti sa faci un top anume cand vorbesti de rap. Fiecare canta in stilul lui. Important e sa placa.)
Mda l-ai sarit pe lil wayne el ar fi pe locul 2 nu jay-z si eminem da e cel mai bun din strainatate
si la romani
1.bug mafia
2. spike
3.parazitii
4.the game
5. 2pac
6. 50cent etc...
Sper ca te referi la Puya cand a fost cu Sisu. Nici de cum in acest moment.
Si iti completez eu la romani daca vrei : DOC, Deliric1, Guess Who, cedry2k, si altii.
Frate cum pnm nu apar Doc pe aici NA,Aforic, Deliric1, Sisu(Ex LaFamilia), C.I.A.si mai sunt dar astia imi vin in cap acum. Cat despre puya mmmm yah.Bug Mafia sunt ok. atat am avut de spus ciao
Strainatate : 1. Eminem, 2. Lil wayne, 3 Tupac, 4 50 cent, 5. Dr Dre
Romania : Guess Who, Spike, Doc, Maximilian, C.I.A
Cel mai bun rapper din istorie se zvoneste ca ar fi fost Legendarul si Regretatul TUPAC.Dar si Eminem este bun. Cat despre Romania sunt multi care merita locul 1OC, Deliric 1, Vexx, Cedry2k, Parazitii ...Etc.Sunt multi in fine! Bafta! Acu dupa gusturi.
Deci din primele commenturi care le-am vazut nu aveti habar de hip-hop puya,bug mafia,parazitii frate is deja destul de vechi nu prea au mai scos albume si deja so invechit sunt singur ca ati scris asta ca ati auzit pe alti mai mari cum ascultau toti parazitii, mafia, puya si fumau dintr-un chistoc si se credeau smecheri deci pentru mine cei mai populari si tari rapperi ar fi cei din undergroundu romanesc ca de ex:
Deliric 1(e artistul meu preferat si va ramane artistul meu preferat),DOC, VD, Cedry2k,Chimie,Dragonu ak47, Kazi Ploae,Carbon,Rimaru(stiu ca in trecut Rimaru o facut piese si cu Guta da s-a schimbat),C.I.A,Guess Who(acu nu prea mai e asa fain da merge),Raku,Bitza,Aforic,Underman,Subsemnatul, Nimeni Altu, Sisu Tudor cam astia sunt cei mai tari poate mai sunt si alti si eu nu-i stiu sau i-am uitat da mie astia mi se par
Eu zic ca din Romania este asa :1. VesCaN, 2 ParaZiTii, 3. BuG MaFia, 4. PuYa! si pe locu 20000. este Guess Who! starinate 1.50 cent 2 eminem!
Ba ce clasament penal si prost cati 10 ani ai ma puya rapper ) asa este 1 Nimeni altul 2 Cedry2k 3 Sisu... Tiam dat 3 restul gaeste-i
Strainatate: 1. Eminem 2. 50cent 3.snoop dogg 4. 2pac ...etc
Romania: 1.Guess Who 2. Puya 3.Cheloo 4.Ombladon 5.Bitza 6.Grasu xxl 7. Bullet 8.Nane 9.Uzzy 10. Spike
Strainatate va fi in tot deauna cel mai bun 2pac si in Romania cei mai buni sunt bug mafia
1 clar 2 pac.2 eminem 3 dr dre.4 snoog dog.5 krazye bone. 6notorious BIG.7 method man redman 8 dmx 9 cypress hill 10 wu tang 11 lil jon.romania: TRUPE romanesti :1 parazitii 2 bug 3 cia mafia. independent 1 nimeni altu, 2 deceneu 3 cumicu 4 arssura 5 bitza 6spike.cat despre GUESS WHO.mi a placut cand era la Anonim.sa nu uitam de racla..., despre puya pacat.
Intra aici pentru muzica buna :)) : https://www.youtube.com/user/abatorrecords/videos
Asta este canalul meu, daca vrei sa te abonezi : Intra aici pentru muzica buna :)) : https://www.youtube.com/user/abatorrecords
Pagina de facebook : https://www.facebook.com/mchawkofficial
Strainatate :
5. Nas
4. Method Man
3. Eminem
2. 2pac
1. Notorious B.I.G.
Romania :
5. Kazi Ploae
4. Cheloo
3. raku
2. Cedry2k
1. Nimeni Altu'
Este doar opinia mea personala, nu veniti aici cu comentarii de hate.
Chiar daca intrebarea asta este din 2009 am sa fac si eu un top aici.
Raperi straini:
EAZY-E
2PAC
EMINEM
DR DRE
ICE CUBE(chiar daca numai canta rap)
BIGGIE
TONEDEFF
THE GAME
REDMAN
SNOOP DOGG
ROMANIA: