Mda...sa stii ca ai dreptate i-ai nimerit pe toti...adica as face un top daca nu la fel asemanator
1. B. U. G Mafia; 2.Parazitii; 3. Guess who; 4. Spike; 5.Sisu si Puya; 6.Nimeni altu'; 7. M and G; 8. Bitza; 9. Katana; 10.Camuflaj; 11.Anonim; 12.Raku; 13.Arssura;
Eu zic ca din Romania este asa :1. VesCaN, 2 ParaZiTii, 3. BuG MaFia, 4. PuYa! si pe locu 20000. este Guess Who! starinate 1.50 cent 2 eminem!
Strainatate:1. Eminem
2. 2pac
3. Dr Dre
4. Snoop Dogg
5. 50 Cent
si din Romania: 1. Bug Mafia
2. Arssura
3. Parazitii
4.Nimeni Altu`
5. Spike
6.Guess Who
7.Bitza
vreau sa spun ca Puya a dat-o deja pe maneledemult nu mai face rapp
pai clar unde se puteau intalni manelele cu rappul daca nu, undeva-n balcani
Nu stiti ce vorbiti fratilor eu cred ca nici macar nu stiti cei ala hip-hop;(ati auzit de 2pac); sa va lamuresc;(2Pac e ce mai mare rapper din toate timpurile)...(e o legenda pentru cariera sa),(un dumnezeu al rappului),(un inger al rappului)
Nu inteleg cum la-i pus pe locu 6 in top fara sa stii cine e si ce a facut...(habar nu aveti ce spuneti)...sau altceva puya=un manelist Bug mafia=cea mai mare trupa de hip-hop din romania.
deci nu stiu cum de ati facut comparatie intre Puya si BuG MAFIA cand de fapt bug mafia e cea mai tare trupa din romania.(punct)
Am citit ce scrie pe aici si vad ca ft putina lume l-a mentionat pe cedry2k, parerea mea e ca omu' ala nu poate fi lasat pe dinafara cand vine vorba de rap romanesc.
Strainatate : 1. Eminem 2. 2pac 3. 50 Cent 4.DMX 5.Raptile 6. Dr. Dre... si cam atat, din ce ascult eu.
Romania ( greu de ales... ) 1. Cumicu ( nu sunteti de acord, da asta-i parerea mea) 2. Cedry2k 3.Nimeni Altu' 4.Parazitii 5. Vescan 6. C. I. A ( desi nu-s sigur daca se incadreaza si in rap). 7.Guess Who 8. Spike 9.Grasu XXL 10.Personal
Strainatate: 2pac, ice cube, snoop dogg, 50 cent, eminem, dr dre, DMX, lil'wayne, notorius B. I. G, jay-z
Romania:uzzi(veteran frate ), cedry2k(zeul razboiului si al literaturii), parazitii(sunt buni amandoi si ca sa nu ocup doua locuri ii pun pe amandoi), raku, cumicu, nimeni altu', bitza, deceneu, skizzo skillz.