| Danut4 a întrebat:

Faceţi-mi un top cu cei mai buni rapperi/trupe(care cântă rap) din românia şi apoi din străinătate.
Dupa voi care meritălocul întâi?
Încep eu întâi.

Strainătate:
1 Eminem
2 Jay-z
3 Dr Dre
4 50 cent
5 snoop dogg
6 2pac
7 DMX
8 x-zibit
9 Red Man
10 Busta Rymes

România:
1 Puya
2 Mafia
Şi cam atât este bun în România. Dupa mine.

Răspuns Câştigător
| Daiana_1737 a răspuns:

Mda...sa stii ca ai dreptate i-ai nimerit pe toti...adica as face un top daca nu la fel asemanatorbig grin

150 răspunsuri:
| LeonarddStylezz a răspuns:

Intra aici pentru muzica buna :)) : https://www.youtube.com/user/abatorrecords/videos
Asta este canalul meu, daca vrei sa te abonezi : Intra aici pentru muzica buna :)) : https://www.youtube.com/user/abatorrecords
Pagina de facebook : https://www.facebook.com/mchawkofficial

| 1qjan a răspuns:

Hmmm... voi sunteti niste rapperi mai mici.chatterbox din toti doar M.G.R ii pe aproape asa putin. pai mai copii fiti atentzi aici chatterbox... 1 2pac 2 notorious BIG 3 eazy e 4 big pun 5 jay z 6 dr dre 7 nas 8 ice cube 9 cypress hill 10 wu tang 11, 12, 13, 50 cent, wayne sh astialaltzi nu`s rapperihee hee) Romania : Cedry2k, Doc, Deliric, VD, Aforic, Sisu, Chimie, Kazi, Dragonu, ADN. urban! sal wave mai rapperilor peace sign

| zaharie a răspuns:

Problema e ca 50 cent si puya candta mai mult hip-hop nu rapp, dar ori cum 50 cent si puya sunt preferatii mei

| AmBitiOn a răspuns:

Strainatate : 1. Eminem, 2. Lil wayne, 3 Tupac, 4 50 cent, 5. Dr Dre

Romania : Guess Who, Spike, Doc, Maximilian, C.I.A

| rayo18 a răspuns:

Ba dautz esti noob dc nu l-ai pus pe tupac pe primul loc sti ca el chiar daca a murit este un zeu al muzici rap toti il respectam pentru cea ce a facut este o legenda avra

| coosti a răspuns:

Imi place puya

| apocalipse93 a răspuns:

In Romania puya nu prea mai are legatura c rapu, mafia sau dus, parazitii ist cei mai buni, mie unu veritasaga imiplace cel mai mult bft

| apocalipse93 a răspuns:

Romania 1.parazitii 2.veritasaga 3.zale ca trupe si mc din ro 1.nimeni altu 2. cedry2k 3.raku lista continua da astia ist primi 3 mc din ro bft

| TancMircea a răspuns:

Batava dracu' de c****i, 1-2Pac 2-Lil Wayne.

| Prrreaa a răspuns:

Strainatate :
5. Nas
4. Method Man
3. Eminem
2. 2pac
1. Notorious B.I.G.

Romania :
5. Kazi Ploae
4. Cheloo
3. raku
2. Cedry2k
1. Nimeni Altu'

Este doar opinia mea personala, nu veniti aici cu comentarii de hate.

| nebunu_1077 a răspuns:

Poi un rapper as fi eu :D
Ma puteti gasi pe http://www.trilulilu.ro/ghettosound/fisiere/playlist/745914
sau pe my space http://www.myspace.com/569003444
Sau la id de mess: ghetto_sound

| gabbyparazitu a răspuns:

Treaba sta cam asa...baietasii astia de aici nu sunt toti rapperilaughing de exemplu puya e un comercial care se f**e in c*r pe banilaughing

dupa mine e cam asa 1. 2pac; 2. eminem; 3.lil waine; 4.snoop dog; 5. 50 cent; 6. jay z; 7.dmx; 8.pharell whiliams; 9.red man; 10. dr. dre

romanialaughing 1.ombladon; 2.cheloo; 3.nimeni altu; 4. spike; 5.guess who; 6.bitza; 7.uzzi; 8.nane; 9.vescan; 10.sisu (poatelaughing )

| StreetMobsterTargoviste a răspuns:

Cel mai bun rapper din istorie se zvoneste ca ar fi fost Legendarul si Regretatul TUPAC.Dar si Eminem este bun. Cat despre Romania sunt multi care merita locul 1big grinOC, Deliric 1, Vexx, Cedry2k, Parazitii ...Etc.Sunt multi in fine! Bafta! Acu dupa gusturi.

| Anticomunist a răspuns:

Romania
1.BUG Mafia
2.Parazitzii
3.Guess Who
4.Nimeni Altu
5.Vescan

| Danny_2596 a răspuns:

Destul de bun clasamentul, parerea mea.

Topicul meu...

Strainatate:
1:Tupac
2big grinr.Dre
3:Jay-Z
4:Eminem
5:50 Cent
6:Snoop Dogg
7:Lil Wayne
8:Kanye West
9big grinrake
10:T.I.
11:Ludacris
12:Young Jeezy
13:Jadakiss
14:Rick Ross

Top Romania
1:Lil Shean
2:B.U.G. Mafia
3tonguearazitii
4:Spike
5tongueuya
6:Bitza

| roby_1573 a răspuns:

Strainatate: 1. Eminem 2.Snopp Dogg 3. 50 cent
Romania: 1. Tutu Adrian 2.Parazitii 3.Guess Who 4. Puya 5.bug mafia 6. Arssura 7.Nimeni Altu. C-am atat.

| NotSeE a răspuns:

Ba ce clasament penal si prost cati 10 ani ai ma puya rapper laughing) asa este 1 Nimeni altul 2 Cedry2k 3 Sisu... Tiam dat 3 restul gaeste-iwinking

| terminal22 a răspuns:

1 Cheloo 2 Nimeni Altu' 3 Ombladon 4 Cedry2k 5Guess Who 6Spike 7Bitza 8Arssura 9Raku 10Zale. 350 BUG Mafia... 199999999 Puya.de fapt asta e in categoria manelisti

| Maddison a răspuns:

1.Nane 2.Vescan 3. Bullet 4.Indiferent 5.Chriss[JustUs] 6.Arssura 7.Camuflaj 8. Teasta

| Maxtim a răspuns:

Deci din primele commenturi care le-am vazut nu aveti habar de hip-hop puya,bug mafia,parazitii frate is deja destul de vechi nu prea au mai scos albume si deja so invechit sunt singur ca ati scris asta ca ati auzit pe alti mai mari cum ascultau toti parazitii, mafia, puya si fumau dintr-un chistoc si se credeau smecheri deci pentru mine cei mai populari si tari rapperi ar fi cei din undergroundu romanesc ca de ex:

Deliric 1(e artistul meu preferat si va ramane artistul meu preferat),DOC, VD, Cedry2k,Chimie,Dragonu ak47, Kazi Ploae,Carbon,Rimaru(stiu ca in trecut Rimaru o facut piese si cu Guta da s-a schimbat),C.I.A,Guess Who(acu nu prea mai e asa fain da merge),Raku,Bitza,Aforic,Underman,Subsemnatul, Nimeni Altu, Sisu Tudor cam astia sunt cei mai tari poate mai sunt si alti si eu nu-i stiu sau i-am uitat da mie astia mi se par

| gametable a răspuns:

1 clar 2 pac.2 eminem 3 dr dre.4 snoog dog.5 krazye bone. 6notorious BIG.7 method man redman 8 dmx 9 cypress hill 10 wu tang 11 lil jon.romania: TRUPE romanesti :1 parazitii 2 bug 3 cia mafia. independent 1 nimeni altu, 2 deceneu 3 cumicu 4 arssura 5 bitza 6spike.cat despre GUESS WHO.mi a placut cand era la Anonim.sa nu uitam de racla..., despre puya pacat.

| cracan3l a răspuns:

Ce aveti ma laughing...in Romania cel putin pana acu` bug mafia nu e sub parazitii. urmeaza spike si guess who. si-n afara. respect eminem... nu prea avem cu cine a-l compara.

| Abel_2989 a răspuns:

1. Nimeni Altu 2. Cedry2k 3.Sisu 4.Parazitii 5.Bitza 6.Guss Who 7. Spike 8.Grasu XXL 9. Dragonu 10.Shoby (Codu Penal) si celelalte locuri Cabron,Criss Blaziny,Arssura,Tranda,Yolo,Junky, Raku, Maximilian si multi multi altii de care nu imi aduc aminte acumbig grin aaaa si in ultimul rand PUYA

| RioRemiX a răspuns:

Romania! 1. Parazitii (clar si indiscutabil) 2. C.I.A. (ca si trupe)
1. Cheloo 1#. Ombladon 2. Guess Who 3. Uzzy 4. Grasu XXL
Strainatate! 1. Eminem 2. Dree 3. Snoop Dogg 4. 50 Cent 5. 2pac 6. Eazy-E 7. X-zibit 8. Ice Cube 9. Immortal Technique 10. Wiz Khalifa 11. The Game
(Nu poti sa faci un top anume cand vorbesti de rap. Fiecare canta in stilul lui. Important e sa placa.)

| Studio66if a răspuns:

Frate cum pnm nu apar Doc pe aici NA,Aforic, Deliric1, Sisu(Ex LaFamilia), C.I.A.si mai sunt dar astia imi vin in cap acum. Cat despre puya mmmm yah.Bug Mafia sunt ok. atat am avut de spus ciao

| NicuNick26 a răspuns:

Strainatate: 1. Eminem 2. 50cent 3.snoop dogg 4. 2pac ...etc
Romania: 1.Guess Who 2. Puya 3.Cheloo 4.Ombladon 5.Bitza 6.Grasu xxl 7. Bullet 8.Nane 9.Uzzy 10. Spike

| LoL99 a răspuns:

Strainatate va fi in tot deauna cel mai bun 2pac si in Romania cei mai buni sunt bug mafia

| uZZiIIIIIIIII a răspuns:

Romania:1 B. U. G. Mafia 2 Parazitii 3 Guess Who 4 Spike

| SvenHassel a răspuns:

Mai aveti multe de invatat si auzit toti astia care spuneti ca puya si mafia sunt cei mai buni, in special tu danut, puya si connect-r au ajuns 2 prapaditi,cei mai buni artisti de hip-hop din Romania sunt Nimeni Altu', Cumicu, Cedry2k,Parazitii bineinteles,Bitza, Arssura, si multi multi altii

| westlord a răspuns:

Frate din strainatate sun cei di america, losangeles, compton adica west coast