| deffect a întrebat:

Fetelor ce va place la Justin Bieberlaughing) ala? Parerea mea e ca e yag.Baieti,voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Marii a răspuns:

Este oribil! Nu vad ce le place fetelor la maimutoiul ala, fetele care-l plac au cele mai proaste gusturi la baieti. happy

222 răspunsuri:
| bfvhjcv a răspuns:

Ce vina vaem noi ca tie nu-ti place justin bieber? dupa parerea mea, e cel mai dragut baiat ever:X:X

| Larette a răspuns:

De placut nici mie nu imi place, dar totusi, nu il poti face gay, nu ai dovezi sa il incrimineze, si nici nu pare gay.

| daniDeeDee a răspuns:

Mucosu` ăla?

| ing. a răspuns:

Si eu am auzit de el tot aici pe TPU, dar nu imi place deloc.
Are o fata de fetita...Nu imi place absolut nimic la el, nu ma atrage cu nimic.
Gusturile nu se discutahappy

| deejayra a răspuns:

Eu am auzit de faggotu asta tot pe TPU, vad ca multe pustoaice de 12 ani sunt innebunite dupa el.

| SheCanFlyy a răspuns:

Ba astia, voi il criticati pe Justin Bieber, dar mai intai uitati-va la voi, si apoi criticati un baiat.Nu e gay, nu aveti dovezi.Multi vreti sa aratati ca el, zambetul ala si ochii aceia.Incercati voi sa aveti vocea asta, sa scoateti un hit care sa fie pe topuri luni intregi, incercati sa aratati asa, si mai vorbim.Hai baftawinking

| Vizitiul a răspuns:

Gusturile nu se discuta!

| deffect explică:

Anonimule el are voce de fata daca la 14-15 ani nu ai o voce mai grosuta la 70 o sa vb de parca ar fi inhalat heliuwinking

| Mada a răspuns:

Imi plac cateva melodii thumbs up. Legat de el... ar fi timpul sa "grow up"winking!

| GFantastikBaby a răspuns:

Mie imi place, chiar foarte mult. Mai ales vocea lui. Dar, pana la urma, fiecare cu gusturile lui... happy

| AnnaGrohl a răspuns:

Justin biber are voce de fetitza.pana si eu cant mai baietesc decat el.Nu-l supor toata lumea e indragostita de el, hai mah sa fim seriosi nimeni nu-l ia in seama ca un cantaret mare ca Rihanna, Snoop Dog, Katy Perry. Ozzy Osborn nici n-a auzit de JB. Oricum am vazut ca unele fane a lu` Justin Biber nici macar nu stiu cum se numeste. Ii scriu gresit numele!laughing am avut o prietena care nici macar nu stia ce fel de muzica canta.cica si la ea :Rock laughingJB este un prostanac.Deci.sunt fata. Da` nu-mi place de fetita Justina Biber.[pe un site(rimel.ro)autorul site-ului i-a pus si porecla.cap de mop laughing, tare faza ]

| Tasya05 a răspuns:

Dar ce va pasa voua daca ne place sau nu? Da imi place vocea lui, zambetul lui, ochii lui, vocea lui de ingeras, freza... si multe altele! fiecare cu gusturile lor! Nu ne spuneti voi daca sa ne placa Bieber sau nu! Oricum Justin e cel mai dragut si adorabil baiat din lume! Bieber is number one! :X.tongue

| passenger a răspuns:

Mai ce sa spun... Are o voce de fata dar nu pot sa neg ca arata bine!

| Claudiu_6708 a răspuns:

Cine e Justin Bieber asta? e prima data cand aud de el.

| Andreea_1642 a răspuns:

Mie imi place... dc nu?

| brokenkid a răspuns:

Anonim -visezi prea mult, adica wtf! cum adica multi ar vrea sa arate ca el? nu vedeti ce mutra belita are?laughing) si eu mai primesc masuri de la admiratoarele lui, dar acum toate sunt la iggnor, iar avand in vedere ca am pesate 700 la iggnor putem zice ca 30 la suta din acest procent sunt copile inebunite dupa mucosu ala mic, parerea mea justin bieber suck's

| *Baby* a răspuns:

Yep-Sexy gun!laughingLove it! HotAmazing!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie nu imi placewinking. E simpatic happy ca un copil de 5-6 ani DAR in rest nu am nimic cu viata lui, nu ma intereseazawinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai hai sa nu exageram de unde ai scos-o pe asta ca e gay?laughing pai dovedeste si in plus e dragut si are o voce fainalove struck dar multe fete de 12 -12-14 ani sunt moarte dupa el dar el habar nu are de existenta lorlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gusturile nu se discut, dar multi baieti de varsta lui ar vrea sa arate ca el... rolling eyes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auz tu daca tie nutz plasi asta nu insamna ca noua tot
nu trebuie sa ne placa. justin e super

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma du-te dreq de handuikapat ca uh nua i gusturi si gay esti uh ma si maimuta ...si tot... du-te dreq.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am auzit de mult de el, imi plc cateva mel deale lui, multe fete zic ca arata parca ar fi gay da sincer u cred ca e dar viseaza departe la beyonce de parca sar uita aia la el vreodatalaughingare vocea misto, da lasa ca cu o operatio si-o poate modificalaughingrolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E o sex bomb.

glumeam.
are mutra de copil de 5 ani. ce-i asa de atragator?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e gay mah... mie mi se pare frumostonguetonguevorbiti de alti da voi sunteti varza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din ce punte de vedere, e doar un copil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte hot seamana cu zac efron and JessemcCartney si cei care nu-l plac is fugy losery

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e gay a fost cu may multe fete

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce prosti sunteti jb e super fain dragut simpatic.Prima data uitati-va la voi si dupa criticatii pe altii. E foarte super daca nu va place la ce dracu mai veniti si comentatii ca prostii? Sau suntezti invidiosi ca nu suntezi ca el? Cum am mai spus, prima data uitati-va la voi si dupa comentatii pe altii.Si nu e gay e chiar un baiat adevarat un gentelman.Si are o voce super mumos am numai postere cu el e ceva nemaipomenit luv jb.

Întrebări similare