Este oribil! Nu vad ce le place fetelor la maimutoiul ala, fetele care-l plac au cele mai proaste gusturi la baieti.
Ce vina vaem noi ca tie nu-ti place justin bieber? dupa parerea mea, e cel mai dragut baiat ever:X:X
De placut nici mie nu imi place, dar totusi, nu il poti face gay, nu ai dovezi sa il incrimineze, si nici nu pare gay.
Si eu am auzit de el tot aici pe TPU, dar nu imi place deloc.
Are o fata de fetita...Nu imi place absolut nimic la el, nu ma atrage cu nimic.
Gusturile nu se discuta
Eu am auzit de faggotu asta tot pe TPU, vad ca multe pustoaice de 12 ani sunt innebunite dupa el.
Ba astia, voi il criticati pe Justin Bieber, dar mai intai uitati-va la voi, si apoi criticati un baiat.Nu e gay, nu aveti dovezi.Multi vreti sa aratati ca el, zambetul ala si ochii aceia.Incercati voi sa aveti vocea asta, sa scoateti un hit care sa fie pe topuri luni intregi, incercati sa aratati asa, si mai vorbim.Hai bafta
Anonimule el are voce de fata daca la 14-15 ani nu ai o voce mai grosuta la 70 o sa vb de parca ar fi inhalat heliu
Mie imi place, chiar foarte mult. Mai ales vocea lui. Dar, pana la urma, fiecare cu gusturile lui...
Justin biber are voce de fetitza.pana si eu cant mai baietesc decat el.Nu-l supor toata lumea e indragostita de el, hai mah sa fim seriosi nimeni nu-l ia in seama ca un cantaret mare ca Rihanna, Snoop Dog, Katy Perry. Ozzy Osborn nici n-a auzit de JB. Oricum am vazut ca unele fane a lu` Justin Biber nici macar nu stiu cum se numeste. Ii scriu gresit numele! am avut o prietena care nici macar nu stia ce fel de muzica canta.cica si la ea :Rock JB este un prostanac.Deci.sunt fata. Da` nu-mi place de fetita Justina Biber.[pe un site(rimel.ro)autorul site-ului i-a pus si porecla.cap de mop , tare faza ]
Dar ce va pasa voua daca ne place sau nu? Da imi place vocea lui, zambetul lui, ochii lui, vocea lui de ingeras, freza... si multe altele! fiecare cu gusturile lor! Nu ne spuneti voi daca sa ne placa Bieber sau nu! Oricum Justin e cel mai dragut si adorabil baiat din lume! Bieber is number one! :X.
Anonim -visezi prea mult, adica wtf! cum adica multi ar vrea sa arate ca el? nu vedeti ce mutra belita are?) si eu mai primesc masuri de la admiratoarele lui, dar acum toate sunt la iggnor, iar avand in vedere ca am pesate 700 la iggnor putem zice ca 30 la suta din acest procent sunt copile inebunite dupa mucosu ala mic, parerea mea justin bieber suck's
Ce prosti sunteti jb e super fain dragut simpatic.Prima data uitati-va la voi si dupa criticatii pe altii. E foarte super daca nu va place la ce dracu mai veniti si comentatii ca prostii? Sau suntezti invidiosi ca nu suntezi ca el? Cum am mai spus, prima data uitati-va la voi si dupa comentatii pe altii.Si nu e gay e chiar un baiat adevarat un gentelman.Si are o voce super mumos am numai postere cu el e ceva nemaipomenit luv jb.
Aia cu cap mare întreabă:
natalyia întreabă:
DyanaLove întreabă: