| deffect a întrebat:

Fetelor ce va place la Justin Bieberlaughing) ala? Parerea mea e ca e yag.Baieti,voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Marii a răspuns:

Este oribil! Nu vad ce le place fetelor la maimutoiul ala, fetele care-l plac au cele mai proaste gusturi la baieti. happy

222 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oribili sunteti voi si cu neamuk vostru.Pararea mea este ca nu e gay, si in plus prostilor e cel mai frumos baiat din lume.NU are nevoie de niste scarbe ca voi.Si cui ii place a facut o alegere buna.Mucosi,tampiti,handicapati,prostilor cei care nu-i plac de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu cine te crezi justin bieber e chiar cool! si nu-i ala are si el un nume prostanacule si nu e deloc yag pote tu esti! ha! ha!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine nu il place pe justin bieber sunt cei mai mari tantalai pe care i-am vazut si care nu i-am vazut!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti uratai voi nu justin tonguetonguetongue
mucosilor si uratilor
laughinglaughinglaughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este foarte superb il iubesc. si daca mai ziceti cava de justin al meu va omor de vi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunteti jalnici cum nu va place de el deci e un sweety si il pup duuuuulce

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place freza lui in rest nimicbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bh sti ce eu cand am fost in CANADA am vb koo el pesonal si e soopert d treaba ...asa ca nu mai ziceti voi ca e gay. da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te ma sin puscate ca de-ai avea tu jumatate din talentu si frumusetea lui...si pana la urma cred ca tu esi un pam..., yag

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate...nu inteleg care este problema voastra! eu cred ca este un tip foarte frumos, se imbraca foarte tare si are o voce atat de dulce:Xdeci pentru toti care nu il pac pe justin sa ma pupe in *** si pentru toti care il plac,, aveti de ce sa il placetiwinking"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Bieber este un baiat super:X si nu e yaglaughing pentru. ca din moment ce ii plac fetele n`are cum sa fie dar mintea ta nu mai gandeste. Baieti ce sa zica si ei sunt gelositongue cica nu au auzit de JBlaughing el ii prin toate revistele si voi ziceti ca n`ati auzit, daca nu va documentati asta e, dude.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin bieber e cel mai cool din lume si nu mai comentati d el uitati-va la voi idiotilor il iubesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noua fetelor ne place la justin bieber totul : felul cum arata, felul cum se inbraca, ce sa zic arata super tare si as dori ca alti sa nu comenteze daca nul cunosc inca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e ca e cel mai dragut baiat si cine nu il place are cele mai proaste gusturi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e ca e dregut si cine nu il place are cele mai proaste gusturi! (pentru. fete)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi daca tie nu-ti place asta nu inseamna ca noua nu trebuie sa ne placa, mie una imi place f mult de el si imi va placea in continuare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti sunteti niste ratati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

îți spun ce părere am despre aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa îl adorați! ei bine eu nu îl urăsc face tam! tam!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E frumos sh cant sh fain! big hug :X Mie imi place
!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place macar stiti ce vorbiti? nici macar nati auzit muzica lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iesti un fraier te oftici ca el ie mai frumos decat tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti unprost

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E prea simpatic e dulce si cu piceoaele pe pamint nu ca voi baieti de pe aici e super dragut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu la fel

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Beiber e foarte dragut dar si melodiile lui sunt la fel dar si reale asa cum se intampla...azikiss:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place cum se imbraca si cum canta...de fapt tot aproape imi place la el e super tare:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin bieber este un cantasret ecscelent, este foarte dragut si imi place mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii cel mai tare...Baietilor le este ciuda ca majoritatea fetelor il adora... Ori va este rusine sa recunoasteti ca este un inger pe pamantbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin e foarte dragut iar daca ti e noop iti plk nu inseamna ca nici noua noop trebuie sa nu ne placa,... e chiar dragut.love struck.pentru justin bieber

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei nul mai facety gay ca nu e de unde ati scos-o si pe asta mia imi place tipul foarte mult si oricum am vb la telefon cu el ca l-am cautat foarte mult si daca iti doresti sa cauti ceva il gasesti bine ma gasit mai multe nr dar l-am incercat pe toate si la umu am avut noroc si oricum ew cu el ne potrivim de minune se sp ca parinti lui sau despartiti asa au facut si ai mei avem mai multe in comun si asta i-am sp si lui si oricum peste o saptamana ma duc in america sil intalnesc si daca pot sa-l conving sa vina in romania o sa fiu cea mai fericita... oricum o sa sp ce se scrie pe site despre el si o sa fac el ceva pun pariu oricum pa

Întrebări similare
Întrebări recente