Buna!
Florencia Bertotti a fost casatorita din 2006 pana in 2010 cu producatorul Guido Kaczka cu care are si un baiat pe nume Romeo de 2 ani. Ea a divortat, iar in prezent are o relatie cu Federico Amador. El a fost casatorit si are 2 copii, unul de 9 ani si unul de 4 ani, dar a adivortat si cum ti-am mai spus are o relatie cu Flor. S-au indragostit pe parcursul serialului Nini. Iti spun sigur!
Sper cate-am ajutat! Pa-pa!
Florencia era maritata si are si un baiat, dar de curand a divortat
Despre Thomas nu stiu . M-am obisnuit sa-i zic Tomy
Super veste e casatorita cu federico(tomas)asa si vreaiam sa fie sunt un cuplu tare si eu iubesc serialul(comedia)NINI CEI MAI TARi
Super veste Flor! Deci e un raspuns si pentru mine.Chiar vroiam sa fie cu el si in realitate ca s potrivesc de minune :X Dar pacat de copiii lor.
Florencia berotti este din comedia nini. florencia berotti e casatorita si federico la fel.nu vezi ca e om in toata firea
Si ce e daca e om in toata fireea. is altii care la 60 de ani nu-s casatoriti si nau fost asa ca. se poate.si are o relatie thomas cu nini. in realitate
Florencia berotti (Nini) a fost casatorita in perioada 2006-2010 cu Guido Kaczka alaturi de care are si un copil pe nume Romeo. Federico Amador(Thomas Parker) a fost si el casatorit dar a divortat si a avut 2 copii.In prezent Flor si Federico Amador sunt intr-o relatie.dar nu casatoriti.inca.
dia_8663 întreabă: