| lariistyles69 a întrebat:

Florencia bertotti este casatorita in realitate? dar federico?

Răspuns Câştigător
| PinkyFlor a răspuns:

Buna!

Florencia Bertotti a fost casatorita din 2006 pana in 2010 cu producatorul Guido Kaczka cu care are si un baiat pe nume Romeo de 2 ani. Ea a divortat, iar in prezent are o relatie cu Federico Amador. El a fost casatorit si are 2 copii, unul de 9 ani si unul de 4 ani, dar a adivortat si cum ti-am mai spus are o relatie cu Flor. S-au indragostit pe parcursul serialului Nini. Iti spun sigur!

Sper cate-am ajutat! kiss Pa-pa!happy

7 răspunsuri:
| Triunghi a răspuns:

Florencia era maritata si are si un baiat, dar de curand a divortat straight face
Despre Thomas nu stiu laughing. M-am obisnuit sa-i zic Tomy laughing rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Florencia berotti este din comedia nini. florencia berotti e casatorita si federico la fel.nu vezi ca e om in toata firea

| Sw33ty_9502 a răspuns:

Super veste Flor! Deci e un raspuns si pentru mine.Chiar vroiam sa fie cu el si in realitate ca s potrivesc de minune :X Dar pacat de copiii lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba daca vreti sa mai apara incercati sa dati cat mai multe voturi ca de aia sa anulat ca nu se uitau destui iar pe net trebuiau sa aiba macar un milion de voturi si avea numa 6000

| ROCKERforever14 a răspuns:

Super veste e casatorita cu federico(tomas)asa si vreaiam sa fie sunt un cuplu tare si eu iubesc serialul(comedia)NINI CEI MAI TARi

| mannzybest2012 a răspuns:

Florencia berotti (Nini) a fost casatorita in perioada 2006-2010 cu Guido Kaczka alaturi de care are si un copil pe nume Romeo. Federico Amador(Thomas Parker) a fost si el casatorit dar a divortat si a avut 2 copii.In prezent Flor si Federico Amador sunt intr-o relatie.dar nu casatoriti.incahappy.

| mannzybest2012 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si ce e daca e om in toata fireea. is altii care la 60 de ani nu-s casatoriti si nau fost asa ca. se poate.si are o relatie thomas cu nini. in realitate