anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fratilor,tocmai ce stateam la pc,si deodata aud in cap o melodie,care e super faina,dar nu am nicio vaga idee cine ar canta-o sau numele melodiei,o sa incer sa va dau niste detalii sa vad daca stiti cumva piesa(sper s-o stiti) deci e voce de solist rock mai veteran,care intr-un fel canta mai tare,ca un tipat,dar sa se inteleaga ca nu urla,canta, si parca e remixata melodia, ca se aude pe fundal ceva ca un dop laughing...na na na na na na... puneti orice melodie va trece prin cap poate aia e, funda!

Răspuns Câştigător
6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Melcul):

E cantata de un barbat,si nu chiar asa se aud dopurile,ceva mai incet,e ciudat,stiu ca e greu sa va dati seama,dar barbatul are voce de rocker batran, voce puternica si faina, si sa zicem ca, canta rock, dar e remixata melodia.e compicat.

| Melcul a răspuns (pentru anonim_4396):

Da cam este complicat dar o sa mai caut.Cam in ce an ai ascultat-o pentru prima oara? Mai multe detalii.

anonim_4396

Sincer,cred ca prima oara am auzit-o anul asta,si nu mi-a captat atentia la inceput, dar deodata mi-a rasarit in minte, e ciudat, eu ma gandesc la durex putin cand ascult melodia asta, dar nu e ca aia de la reclame...

anonim_4396

Https://www.youtube.com/watch?v=yWabGQBnzKo am gasit-o, mersi oricum!

| Melcul a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok.Acum imi dau seama ca nu imi doream sa gasesc melodia asta.(glumesc) happy