Tu de ce asculti Hip Hop?
Deoarece este unul dintre singurele genuri de muzica al caror artisti nu au prezente in versuri cenzurii, nu se sperie de mesajul vulgar, au o gandire care poate ajuta orice om sa iasa din impas prezinta mai multe subiecte de dezbatut intr-o piesa!
De ce ar trebui s asustin muzica adevarata?
Tu de ce crezi ai vrea sa ai o tara in care sa predomine dance-ul pop-ul maneaua? Nu cred! Ce intelegi in muzica dance pop sau din manele nu au pic de adevar simti cum iti distruge fiecare urma de neuron!
Pe langa asta ca sa sustii muzica hip hop trebuie sa cumperi albumele artistilor care reprezinta cu adevarat muzica hip hop nu Guess Who GrasulXXL Maximilian Conecter(nu stiu cum se scrie scuze) sau alex velea astea nu pot fi numiti reprezintani ai muzici Hip Hop/Rap!
De ce iubesc muzica hip hop?
Deoarece este singurul gen muzical care poate sa aline cu adevarat durerea poate sa calmeze spirite si sa iti deschida mintea...
Bafta in continuare!
Eu una chiar ascult de multa vreme acest gen, dar cred ca daca nu asculti si versurile sa le simtii cred ca ascultii degeaba, adica ei chiar canta de problemele vietii de tot ce ne inconjoara nu gen Guta care canta despre bautura si femei.NU! Dragonu este un exemplu viu asculta o melodie de a lui si o sa vezi.
Corect.Fara versuri, gegeaba asculti.Muzica trebuie sa fie constructiva!