Guess Who evident.
Pt simplul fapt ca face muzica de calitate, versuri frumoase si bune, exprima realitatea in tot ce spune si are si o voce frumoasa
Puya nu mai e cine era inainte, face muzica pentru bani, e comercial si muzica lui nu suna a hip hop adevarat mai degraba a manele .
Nici unul.
Guess Who in 2006, atunci era mai cinic, acum prea seamana cu Bitza.
Puya in nici un caz, a abandonat stilul care l-a lansat (l-as fi ales in 1997), acum nu ca e comercial, e de-a dreptul "manelsit", scuzati comparatia.
Guess who.Deoarece are glasul mai bun si descoper mult mai mult adevar in versurile sale.Si ar mai fi ca puya m-a dezamagit uneori prin piesele care lea scos dar guess who niciodata el e bravo.
Puya, pentru ca odata, cand aveam 5 ani, era cantaretul meu favorit, apoi Kesha... Gaga...
Guess who-vmuzica buna, versuri cu mesaj, e de calitate. puya s. a cam"prostit"in sensul ca nu mai e ce afost odata. e mai comercial
Guess Who.pentru ca are o voce super si mult adevar in versurile din melodiile sale
Guess Who, simplu, zice adevarul in piese, si are o voce minunata pot spune.Bafta
Puya nu stiu de ce... e mai dragut (si imi plac vechile melodii scoase de el si sisu)