T_T Era de pe Disney dar oricum imi amintesc. Fetele din clasa de la mine erau innebunite dupa asta. Era cam prin 2009.
S-au dus Jetix-ul si Animax-ul (minimax de la 8 seara) cele mai frumoase desene erau acolo...Acum nu a mai ramas nimic demn de vizionat.
Eh, macar generatia noastra le-a prins, chiar daca foarte putin.
Asta e viata, pacat insa de noile generatii.
Bafta!
Ps: H20 Parca se numea serialul de la care ai luat melodia...este cu sirene.
-Blytz-
Niciodată n-am suportat telenovela aia proastă. Și era pe Disney chiar la început. Am detestat Disney Channel-ul din prima secundă, prea multe telenovele și comedii lipsite de umor. FoxKids și Jetix dădeau desene adevărate, pe alea le vreau înapoi nu rahatul ăsta. Pentru nenea blytz care a lăsat primul răspuns, dacă te plângi că acum nu-i nimic de văzut și insinuezi că H2O merita urmărit nici că te-ai putea înșela mai mult. O să te scutesc de detalii, însă rahatul ăla împreună cu alte gunoaie de genul au marcat începutul declinului de care vă plângeți toți.
Da, serialul H2o, frumoase vremuri. Uneori ma mai uit la desenele copilariei pe internet : spioanele, witch, rolly polly olly, copiii de la 402, ce-i cu andy etc. A fost o perioada frumoasa
Mi-au placut tare mult witch si cei cu andi. Am iubit desenele alea...si nu doar pe ele. Ii duc doru cateodata acelui program.
Jetix-ul era fain. Mai gasesti unele desene pe internet. Imi aduc aminte de Who's andy, mai era ala cu Louie