| BOSSSMD2012 a întrebat:

Harlem shake! Ce parere aveti?
http://www.youtube.com/watch?v=bLUrn_MuAEE

16 răspunsuri:
| alex500 a răspuns:

Prea tare!

| UnleashedPsycho a răspuns:

Cea mai stupidă "melodie" posibilă. M-am săturat de ăştia cu clipurile lor în care dansează de parcă ar avea purici. Nu e amuzant deloc.

| Swal a răspuns (pentru UnleashedPsycho):

Traieste-ti viata omule, la sfarsitul anului eu chiar as vrea sa fac impreuna cu clasa un "Harlem Shake". Este distractiv, prea multa seriozitate strica la un moment dat. Si asta ti-o spune un ascultator de rap underground.winking

| Daniel2332 a răspuns:

Melodia asa si asa dar restul super laughing

| BlackFuneral a răspuns (pentru Swal):

Dacă asculţi rap asta nu înseamnă că nu eşti şi cocalar.Prostia asta de harlem shake se va duce la fel ca gangnam style, oricum pînă în iunie mai e şi sunt sigură că nu va mai fi la moda rahatu ăsta.

| UnleashedPsycho a răspuns (pentru Swal):

Îmi trăiesc viaţa cum ştiu şi cum vreau, nu cum cred alţi tâmpiţi că trebuie trăită. N-am nevoie de sfaturi de la nimeni.

| sorynam a răspuns:

Este misto am ascultat si imi place foarte mult like

| FearOfTheDark a răspuns:

Nu imi place.

| Swal a răspuns (pentru BlackFuneral):

E o diferenta intre Rap si rap underground. Daca tu traiesti cu impresia ca ceea ce face Tutu, Guess Who, Maximilian etc. se numeste rap, e rational sa crezi ca ascultatorii lor sunt cocalari. Eu ascult rap underground, artisti care la prima vedere nu-ti plac, drogati, golani.dar nu e asa. Ai auzit de Chimie? Nu prea mai este underground, era inainte, fuma joint-uri in draci, mereu era spart..stiai ca a terminat facultatea de jurnalism? Ai auzit de ADN? Dai un search pe youtube si subordoneaza-i psihic, sunt mult mai inteligenti ca tine odata ce ai spus ca daca asculti rap nu inseamna ca nu esti cocalar. Sunt curios ce muzica asculti tu...Ruby?

Eu ti-am vorbit frumos.tu de ce ma jignesti? Ai avut si tu parte de educatie?

Nu ţi-am cerut părerea. Şi poate n-am avut parte de educaţie aşa cum ai avut tu, dar am destul creier să-mi dau seama că Harlem shake e cea mai stupidă melodie posibilă şi aş putea foarte bine să mă distrez pe Paraziţii - De ziua ta, decât pe rahatul ăla.

Eu nu am zis ca este o melodie inteligenta. daca vrei muzica inteligenta iti recomand "2012" sau "Haarp Cord". Eu am zis ca te poti distra pe o astfel de melodie intr-un mod diferit, cum ai vazut si pe youtube. Pe Parazitii - De ziua ta.tu te distrezi doar cand auzi jigniri si injuraturi.

Ascult deja Haarp. De asemenea n-am zis nicăieri că ai menţionat cât de inteligentă e melodia, am spus doar că e stupidă. happy
Şi încă ceva, eu mă distrez când ştiu că ascult muzică bună.

Asculti si Parazitii si Haarp Cord? :o Am trait s-o aud si p-asta rolling on the floor. Inseamna ca ori nu intelegi nimic de la Parazitii.ori nu intelegi nimic de la Haarp Cord. Cei de la Haarp vor sa schimbe lumea in bine si generatia asta de caca..sa scoata ura din om..Parazitii sunt complet invers. Vorbesti serios omule time out?

| FadetoBlack a răspuns:

Hai mai postaţi încă 50 de mii de oameni aceiaşi întrebare stupidă în legătură cu fenomenu' ăsta.

| UnleashedPsycho a răspuns (pentru UnleashedPsycho):

1. Nu-mi plac toate melodiile de la Haarp.
2. Prefer Paraziţii, se mulează mai bine pe caracterul meu.
3. Vorbesc foarte serios "omule".

Întrebări similare