anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Ce credeţi despre magazinul de instrumente muzicale "Fly Music"? (vezi link :http://www.fly-music.ro/ ) Vreau sa-mi iau o chitară acustica şi, având in vedere ca este singurul magazin de genul ăsta din oraş, ma gândeam să comand de pe site-ul lor. Am vrut sa o iau direct din magazin însă, în momentul in care am intrat pe uşă, am fost dezamăgită pentru că nu aveau decât vreo câteva modele de chitară clasică (dintre care vreo trei 4/4 si restul 3/4 sau 2/4 ) şi câteva acustice care depaseau cu mult bugetul meu. Chestia e că mi-e teamă să nu-mi iau vreo ţeapă. Dacă aţi mai comandat de pe site-ul ăsta sau daca aveţi măcar vreo idee despre el, vă rog să răspundeţi!

Mulţumesc!

Răspuns Câştigător
| RockNbeer a răspuns:

NU COMANDA DE PE SITE, indiferent de ce site este vorba, plus ca tu vrei sa iti ie o acustica, este foarte important sa o testezi inainte de a o cumpara happy

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RockNbeer):

Mulţam' pentru sfat! Cred ca o să strâng din dinţi şi o să mai am rabdare. Probabil o sa cumpăr una direct din magazin dupa ce mai fac rost de ceva banuţi happy

| Woodenpints91 a răspuns:

Da,este mai bine să-ţi cumperi direct din magazin, nu de pe internet, pentru că nu o poţi returna pe motiv că "nu sună bine".
Cam în ce buget te încadrezi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Woodenpints91):

ăăă...vreo 300 lei deocamdată.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai pui puţin şi-ţi asta:
http://www.fly-music.ro/western-guitars/814-fender-sa-105-sb.html

Crede-mă, îşi merită banii. Ce gen de muzică veri să cânţi, clasică sau rock/folk?

anonim_4396

Rock/folk. Am pus şi eu ochii pe ceva asemănător, zic eu : http://www.fly-music.ro/western-guitars/4206-flame-dg-200-c-wrs.html. Multumesc pentru sugestie!

Flame-ul nu-i cine ştie ce...mai bun mi se pare Fender-ul. Dar acum depinde care-ţi place ţie mai mult, mai ales că ai ocazia să le încerci pe ambele.

anonim_4396

Din păcate, nu pot să le testez fiindcă în magazin nu le găsesc, că deh... O să mai strâng ceva bani şi după mai văd eu ce fac.În magazin preţurile erau de la vreo 500 lei în sus pentru o acustică... O să mă mai gândesc şi la Fender-ul recomandat de tine, dacă zici că merită banii.
Merci pentru ajutor!

Dar nu poţi să le zci ce model vrei, şi ei sa-l aducă în magazin? Adică, probabil o să dureze câteva zile, dar, nu pot aduce şi alte modele?

anonim_4396

Nu m-am gândit la asta... Nu ştiu, nu prea cred că ar aduce...
Adică na, să zicem că cineva le cere un anumit model şi, după ce îl aduc, persoana respectivă se răzgandeşte fiindcă nu i-a plăcut ceva. Există posibilitatea să nu găsească un alt client şi riscă să rămână cu modelul respectiv nevândut. Dar, asta e doar o presupunere. O să văd, poate aduc. Însă, la ce-am vazut eu că au prin magazin aş zice că-s puşi acolo numai ca să aibă clienţii de unde sa ridice comanda. În orice caz, e şi asta o idee.