E bine, insa cu timpul sper sa evoluezi la ceva mai serios si sa nu ramai la BVB prea mult.
Adica, ce are Black Veil Brides?
sa stii ca ascult si :
BMTH, METAllICA, SLIPKNOT TH, PTV, FIR FOR RIVALS, etc, etc...
Da.Nu stiu daca ti-a spus cineva asta, dar oamenii care asculta rock se aseamana in comportament cu cei care asculta muzica classica.Mai mult, s-a demonstrat ca muzica rock are rol de calmare.Sa le spui asta celor care spun ca rock-ul te face violenta.
E bine sa faci ceea ce iti place, in limita bunului simt. Deci daca asta iti place, si nu deranjezi pe nimeni, de ce nu?
trupele alea sunt cancer all the way
treci la ceva mai serios macar
oricum te vei plictisi eventual de rock/metal si vei incepe sa asculti chestii mai diverse
Nu stiu cum te consideri rockerita daca asculti BVB acuma serios...ce naiba singura melodie mai de doamne ajuta de la ei e "Knives and Pens"..si aia imi place doar datorita instrumentalului, ca versurile is praf.Si nu voi intelege niciodata ce dracu au toate fetele cu Ashley Purdy ala doamne. zici ca are 3 cancere pe falca.Deci aia sunt poseri frate nu rockeri.E ok sa ii asculti daca iti plac dar nu e ok sa te consideri rockerita daca ii asculti pe aia.