| DenisaDeeni a întrebat:

Heii, fac un studiu si sunt curioasa ce gen de muzica va place si sa argumentati, sa spuneti ce simtiti cand ascultati acel gen. As vrea sa spuneti cat mai multi...Dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
| OnuOnulică a răspuns:

Ascult doar rapp si rock...imi place ca ma ajuta sa ma calmez. si in general ma face sa ma simt bine si de asemena si mesajul pe care il trasmite piesa respectiva.

10 răspunsuri:
| Ciumpi35 a răspuns:

Nu ar fi mai usor sa asculti tu mai multe genuri si sa scrii despre ce simti tu?

| IsabelaIssa a răspuns:

Muzica vesela ce ma binedispune. Nu exista doar un gen anume.

| RedDeath a răspuns:

Mie imi plac majoritatea genurilor : house, trance, techno, electro, dance, clasic, instrumentala, pop si din celelalte mai putin, eventual o melodie, doua, insa fara, FARA MANELE. big grin
Fiecare gen e impartit in multe alte subgrupuri. Fiecare melodie ma face sa ma gandesc la un anumit lucru si sa ma simt intr-un anumit fel.
Spre exemplu, muzica instrumentala - cea lenta te face sa te simti relaxat, dar lent te poate de asemenea, inseamna la tristete, reflectare, melancolie, stare de spleen. De asemenea, cele lente pot baga groaza, frica in tine, asa cum sunt melodiile lente de la filmele horror. Dar mai sunt melodii cu instrumente ritmate, care pot pot sa te inveseleasca, sa te agite, sa te faca sa fi iritat, sa te enervezi mai repede.
DEci, dupa cum vezi, depinde foarte mult de melodie si tipul omului.
Dar de regula cele ritmate, dupa cum am vazut, inseamna la distractie, veselie, dans, apoi driguri, etc si apoi violenta, nervozitate, iritare. Cam asa evolueaza lucrurile.
La celel lente - reflectie - amintiri - melancolie, tristete - poate pana la obsesie, disperare.

| ion1731 a răspuns:

Deci ascult dance, club, retro, partial rock - ce simt? bine diferit, rock-ul - " ma trezeste" dance-ul- imi ridica buna dispozitie, retro- este - nostalgie pentru mine, iar club-ul e ceva misterioshappy

| DeliaDelii a răspuns:

Depinde de fiecare persoana. Mie-mi plac cam toate in afara de manele si populara

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multa muzica de genu" ascult
https://www.youtube.com/watch?v=yv56ncTdTmU

fa un efort si da-ti seama singura ce simti. prespun ca topicul asta e legat de scoala si nu o sa fac eu treaba in locul tau, succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru OnuOnulică):

Asculti si old rock de genu"
https://www.youtube.com/watch?v=yFHg0uRAyVs

sau numai cele din ziua de azi?

| OnuOnulică a răspuns (pentru anonim_4396):

Ascult si muzica mai veche rock dar in general cele noi love struck

| DenisaDeeni explică (pentru Ciumpi35):

Corect! Dar acest studiu nu se rezuma doar la mine, ci la un numar mai mare de oameni.

| DenisaDeeni explică (pentru OnuOnulică):

Asta afirm si eu, rock-ul ma linisteste spre deosebire de ce spun ceeilalti cum ca te-ar agita.