Versurile sunt superbe. Rima lasa de dorit. Si ar fi bine sa stergi daca poti aceasta intrebare pentru ca oamenii se pot folosi de cantecul vostru si sa se dea mari ca ei l-au compus.
Frumoase versuri insa nu va suparati dar nu prea au rima totusi e riscant sa le postezi aici pentru ca multi oameni se pot folosi de ele,, da-mi te rog o piesa vreau sa ascult ce a-ti facut. (:
Da... cu rima este problema daca doresti te pot ajuta, asi dorii sa ascult melodia voastra apoi poate se mai schimba ( nu e neaparat de rima conteaza sa mearga cu melodia )
Interesanta melodia, dar nu de de ajuns sa canti cu cateva fete intr-o trupa nedescoperita de nimeni pe versuri de care n-a auzit nimeni.Cea mai buna solutie e sa puneti o melodie canta-ta de voi pe youtube sau in cel mai rau caz pe facebook in speranta ca va va descoperii cineva!
Daca nu te superi, as vrea sa pui un link cu voi cand cantati pe paghina acestei intrebari...
Mi se pare scurt, foarte scurt iar versurile nu ma atrag :-l + ca ai cam repetat partea cu noi doi, adica "Poveste doar cu doi, cu noi doi; poveste despre tine si mine " .Mdah...nu vreau sa fiu rautacioasa dar versurile sunt banale :-l Mai aveti muuuult de lucrat daca vreti sa va iasa ceva...mai dragut. Poate va ajuta daca ascultati niste melodii bune ( nu Inna si altele )
P.S. sunt curioasa cati ani aveti pentru ca si eu cand aveam vreo 10 ani "compuneam" versuri asemanatoare si ma prosteam cantand cu prietenii
3G nu vine de la nimic din tot ce ai zis, si nici de la cei 3 germeni pe care ii ai tu in loc de neuroni. Mai incearca.
Da,replica asta ar fi fost chiar buna... daca m-ai fi cunoscut,fitoaso!
Nici eu nu te cunosc, dar de la manelele alea pe care le compui tu si dupa felul in care vorbesti, cred ca am totusi mai multi "germeni" ca tine.
Te inteleg, ai vrut sa pari si tu smechera, dar...mai incearca.
Buna, se pare ca la in intrebarea pusa de clara scria foarte clar ca sunt incepatoare si nu doresc comentarii despre ceea ce au ele in cap si cat de fitoase sunt asa ca as dori sa imi dai raspuns la o intrebare: daca tu ai spus ca ea are germeni in cap si probabil stiai ca nu vrea sa auda asta atunci tu ce ai in cap?
Spun ce vreau eu, nu ce vrea ea sa auda.
Nu stii tu ce am eu in cap, dar oricum am mai multi "germeni" decat voi doua la un loc.