| ClaraCharlie a întrebat:

Hello; 3 Avem o trupa de trei fete si ne numim 3G. Am compus deja doua piese si vrem sa va cerem parerea despre una

Versurile sunt :

Am incercat sa privesc marea in ochi,
Si tot ce am vazut
Sunt tot ochii tai.

Am incercat sa ascult ce-mi canta noaptea
Si tot ce am auzit,
E tot vocea ta.

Am incercat sa te uit,
Dar stiu ca nu pot,
Nu pot sa uit deodata tot,
A fost o poveste fara culori ce m-a uimit,
O poveste despre doi...
Doar noi doi...
REFREN
Era o poveste despre tine,
Si cate o data despre mine,
Sub clar de luna
Impreuna
O poveste doar cu doi...
Noi doi...

Am crezut ca esti nimic pentru mine
Dar erai totul, si-o stii bine...
Erai doar tu...
(REFREN)

V-am ruga fara comentarii urate puppy dog eyes Suntem incepatoare. Multumim! Asteptam pareri

Răspuns Câştigător
| xKathrinexD a răspuns:

Versurile sunt superbe. Rima lasa de dorit. Si ar fi bine sa stergi daca poti aceasta intrebare pentru ca oamenii se pot folosi de cantecul vostru si sa se dea mari ca ei l-au compus.

12 răspunsuri:
| Annim a răspuns:

Frumoase versuri insa nu va suparati dar nu prea au rima totusi e riscant sa le postezi aici pentru ca multi oameni se pot folosi de ele,, da-mi te rog o piesa vreau sa ascult ce a-ti facut. (:

| SorinaFelina a răspuns:

Da... cu rima este problema daca doresti te pot ajuta, asi dorii sa ascult melodia voastra apoi poate se mai schimba ( nu e neaparat de rima conteaza sa mearga cu melodia )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si 3G de la ce vine? Aveti semnal 3G la telefoane sau punctul G al fiecareia? "G" de la shoppinG,"desigur".laughing
P.S.: versurile sunt slabe.Suna a manea.

| WhatMeanLove a răspuns:

Interesanta melodia, dar nu de de ajuns sa canti cu cateva fete intr-o trupa nedescoperita de nimeni pe versuri de care n-a auzit nimeni.Cea mai buna solutie e sa puneti o melodie canta-ta de voi pe youtube sau in cel mai rau caz pe facebook in speranta ca va va descoperii cineva!

| xKathrinexD a răspuns:

Daca nu te superi, as vrea sa pui un link cu voi cand cantati pe paghina acestei intrebari...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se pare scurt, foarte scurt thinking iar versurile nu ma atrag :-l + ca ai cam repetat partea cu noi doi, adica "Poveste doar cu doi, cu noi doi; poveste despre tine si mine " .Mdah...nu vreau sa fiu rautacioasa dar versurile sunt banale :-l Mai aveti muuuult de lucrat daca vreti sa va iasa ceva...mai dragut. Poate va ajuta daca ascultati niste melodii bune ( nu Inna si altele )
P.S. sunt curioasa cati ani aveti pentru ca si eu cand aveam vreo 10 ani "compuneam" versuri asemanatoare si ma prosteam cantand cu prietenii laughing

| Cristianne a răspuns:

Slăbuț.

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Penibil...Aveti 3G pe telefon sau ce draci?

| ClaraCharlie explică (pentru anonim_4396):

3G nu vine de la nimic din tot ce ai zis, si nici de la cei 3 germeni pe care ii ai tu in loc de neuroni. Mai incearca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ClaraCharlie):

Da,replica asta ar fi fost chiar buna... daca m-ai fi cunoscut,fitoaso!
Nici eu nu te cunosc, dar de la manelele alea pe care le compui tu si dupa felul in care vorbesti, cred ca am totusi mai multi "germeni" ca tine.
Te inteleg, ai vrut sa pari si tu smechera, dar...mai incearca.winking

| Almássy a răspuns (pentru anonim_4396):

Buna, se pare ca la in intrebarea pusa de clara scria foarte clar ca sunt incepatoare si nu doresc comentarii despre ceea ce au ele in cap si cat de fitoase sunt asa ca as dori sa imi dai raspuns la o intrebare: daca tu ai spus ca ea are germeni in cap si probabil stiai ca nu vrea sa auda asta atunci tu ce ai in cap?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Almássy):

Spun ce vreau eu, nu ce vrea ea sa auda.
Nu stii tu ce am eu in cap, dar oricum am mai multi "germeni" decat voi doua la un loc.