Ce syiu eu despre justin a da ca vrea sa aiba copii cat mai repede vrea sa aiba un parfum dupa numele lui si are un tatoak pe burta si despre el mai stiu ca are 16 ani traieste in canada pe strada bieber in orasul ontario are prietena pe miley a cucerit foarte multe fete di europa cu cantecele lui care sunt superbe si acum nu mai sta in canada sta in statele unite ale americi trebuya sa sty daca iti place de el si stiu mai multe a si a inceput criera de muzician in 2007 cand esti bun esti bun.
Numele lui intreg este justin drew bibar, culoarea pref albastru dar poarta mult mov, s-a nascut pe 1 martie 1994 la ora 12:56, ii plac fetele naturale, cele care poarta tocuri, care sa nul judece, are un catel pe nume sam, isi iubeste si protejaza foarte mult sora:jasmin Melodiile lui preferate cantate de el sunt one time, one lest loney girl, baby.Il are ca idol pe michael jacasaon su usher, filmul lui pref. e rocki si a wallk to remember(2002), sucul preferat este SPRITE,, canta la tobe pian trompeta si chitara.SI MAI STIU MULTE :se spala pe dinti la dus, cand ii place o fata se linge pe buze, daca ii zimbesti crede ca esti dragutza...MAI STIU MULTE dar nu sunt asa importante. Sper sa-ti fie de folloos!
Madalina1455684 întreabă: