| TDGMeebu a întrebat:

Hello!

Ceva informatii despre Justin Bieber?

Multe melodii de'ale lui...

Si cum draq se pronuntza numele lui? Scrieti exact cum se pronunta Ca nu reusesc niciodata sa spun cum trebuie

Eventual poze multe si frumoase cu el

Si niste teme cu el pentru nokia 6234?

Gata ca cer cam multe

Multumesc oricum kiss

726 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin este cel mai bun cantaret.Este foarte trist sa ii citesc povestea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Djastin Biber...melodiile lui pe download.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna daca vrei sa stii id adevarat a lui justin este asta:justin_cool_boy35

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pronunta Geastin Bibartongue:-|. Imi place, e super dragut si are melodi faine si canta destul de bine live... daca vrei asculta "One Time"e preferata mea si poti asculta si "Baby"sau inca o multime. aaa si informati daca char vrei iti spun ceva numele lui complet e Justin Drew Bieber, s-a nascut in Stratford, Ontario, Canada, in anul 1994 dar are inca 15anitongue.primul album a fost "MY WORD"si cred ca mai are numai unu adica"BABY"... daca te miri de unde stiu atatea asta nu e nimic am numarul lui de telefon adica numarul pentru fani si poate o sa raspunda si mai am o multime de informat dar nu mai am chef sa scriu atata asa ca atat iti spuntongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il iubesc pe justin bieber :X:X:*:*e cel mai dragut baiat de pe lume day dreaming

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jastin biber ist ain guta iunge vo da gepos ich mach den dea ist sus vi maiun echs froind tu bist aba nicht gut fur in also lasin in rue unde nerf nicht

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Bieber e cel mai dragut si cool tip.Il apreciez foarte mult deoarece a reusit sa isi ajute familia si cred ca are o voce super. I love you justin.Bye bye

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mah da ie adev ca asta e id lui? justin_cool_boy35 .hmm...nu prea cred... orckum l'am bagat si eu.hee hee merita sa incerk

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai fratzilor se intampla sa am eu id lui justin bieber
da si chiar cum se pronunta bieber?rolling on the floorlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place de el ca e dragut si ca canta bine si numele lui se pronunta jastin bibar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E prea cea justin bieber :X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jastin Bibar se pronunta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Bibar. mda melodi am MULTE.(cred) rolling on the floor dac vrei dai add la motdeea. si am si o gramada de poze si site`uri personale. etc mai vb noi:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auziti care e mellui preferta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai` ma Deea.laughing Te-ai pus si tu p`aci?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti fana nu prea cred ca so o vaca ar pronunta (justin bieber)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pronunta jastin biebar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bibar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jastin bibar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau muzicaa cu el cine are sa intre plz pe id alexutza_dragutza48.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum o cheama pe fata din videoclip?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pronunta jastin bibar! melodiile lui:one time, one less lonely girl, love me, favorite girl, never let you go, bigger, baby, pick me'''''cam atat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu stiu ce sa spunthinking nu prea cred ca ala ii id-ul lui dar merita incercatwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai numele lui se pronunta geastin bibar...informatii are o mama vitrega dar si naturala si mai are o sora de un an si un frate micut de cateva luni nu-i plac fetele care isi fac poze cat mai sexy, nu-i vrea ca prietena lui sa fie o fitoasa si sa i stea capu la prostii cu el da tu poti cauta mai multe informatii pe internet despre el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pronunata Jastin Bieber. el s-a nascut pe data de 14 martie 1994 in canada. a avut 3 iubite prima la virsta de 13 ani iar ultima a fost Caitlin Beadles.primele lucruri care ii plac intr-o fata sunt:sa aiba ochii frumosi zimbetul mare si dragut o persoana buna si glumeata pentru ca lui justin ii place sa rida. el este foarte dragut, frumos, talentat si multe alte cuvinte frumoase.il iubesc foarte mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia ghiciti ce cereale i place lui justin bieber capitanu chocochopslaughing)))))))))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caitlin Beadles este sora lui justin bieber sau prietena

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se prununta jastin biber

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pronunta jastin bibar. nulele lui e cel mai frumos. I LOVE YOU JUSTIN BIEBER

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cel mai prost