Se pronunta Geastin Bibar:-|. Imi place, e super dragut si are melodi faine si canta destul de bine live... daca vrei asculta "One Time"e preferata mea si poti asculta si "Baby"sau inca o multime. aaa si informati daca char vrei iti spun ceva numele lui complet e Justin Drew Bieber, s-a nascut in Stratford, Ontario, Canada, in anul 1994 dar are inca 15ani.primul album a fost "MY WORD"si cred ca mai are numai unu adica"BABY"... daca te miri de unde stiu atatea asta nu e nimic am numarul lui de telefon adica numarul pentru fani si poate o sa raspunda si mai am o multime de informat dar nu mai am chef sa scriu atata asa ca atat iti spun
Pai numele lui se pronunta geastin bibar...informatii are o mama vitrega dar si naturala si mai are o sora de un an si un frate micut de cateva luni nu-i plac fetele care isi fac poze cat mai sexy, nu-i vrea ca prietena lui sa fie o fitoasa si sa i stea capu la prostii cu el da tu poti cauta mai multe informatii pe internet despre el
Se pronunata Jastin Bieber. el s-a nascut pe data de 14 martie 1994 in canada. a avut 3 iubite prima la virsta de 13 ani iar ultima a fost Caitlin Beadles.primele lucruri care ii plac intr-o fata sunt:sa aiba ochii frumosi zimbetul mare si dragut o persoana buna si glumeata pentru ca lui justin ii place sa rida. el este foarte dragut, frumos, talentat si multe alte cuvinte frumoase.il iubesc foarte mult.
Madalina1455684 întreabă: