anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Care ma ajuta si pe mine cu niste melodii(nu conteaza de care)? Mersi fain!

Răspuns Câştigător
11 răspunsuri:
| denidenisa2139 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nice,ai gusturi bune "dulceata" Mai ales El Nino, e prea mhh, muzica in rusa e faina, iar din pacate 2 melodii nu am stiu...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru denidenisa2139):

De ce tot îmi spui dulceața? laughing
Mersi, normal ca am, nu degeaba mi-am pus nickname-ul asta happy

Ca asa vreau sa ti spun, dulceata

anonim_4396

Bine,poți sa îmi spui cum vrei tu, dar eu sunt mai mult amar, dacă ne combinam ingredientele poate iese un dulce-amărui.

Acum mi-a venit in cap acadelele alea dulce amarui, stii?

anonim_4396

Da, acadeluto, dar mie îmi sta gândul siar la kfc laughing si mie imi plac mult dulciurile, nu ma pot lăsa de ele

E,pai stiu ca nu te poti lasa de mine.Sunt o dulceata si toti ma indragesc)))Glm, as vrea eu

anonim_4396

Pana nu vad cu ochii mei nu cred big grin
Pana vi tu la vara, cine știe ce ne va paste, eu zic sa bei Red Bull-ul acela mai repede, ca, cu nebunii ăștia nu e de joaca happy
Adevărul e ca ești prea dulce pentru secolul asta, dar îți cam place sa ne zăpăcești cu astfel de întrebări încinse.
Ști care e coincidenta? Ca majoritatea troll-itelor aveau nicku' exact ca al tăulaughing
Deja vad ca ai prins tupeulaughing

Mno,troll.No bine is troll, iti convine?))))) Sunt "troll" vrei un nr de tel sa te convingi cumva?))

anonim_4396

În ce zona stau aia de care ziceai ca ii cunoști din TM? Ii cunoști personal?

Pfff,da,dar ma rog, stau in chirie ca in Timisoara lucreaza.Nu stiu unde stau, ne intalnim si iesim in parcul bihor sau la terase