| alessandra10 a întrebat:

Am 15 ani si mi-as dori foarte mult sa incep sa iau ore de canto.De cand eram mica cantam si dansam foarte mult si toti din familie imi spuneau ca trebuie sa ma fac artista laughing la momentul respectiv nu realizam ca imi doresc sa fac asta, dar de aproximatic 2 ani mi-a intrat muzica in cap si nu mai am cum sa o scot. As vrea pentru inceput sa fac niste exercitii vocale acasa si sa invat una sau mai multe piese (ca sa nu ma fac de ras cand merg la canto laughing ).Imi puteti recomanda niste piese simple,dar frumoase pentru incepatori?

3 răspunsuri:
| Liaionnny a răspuns:

Eu zic mai intai sa cauti niste vocalize pe net! La canto o sa incepi cu asta. dupa o sa canti.Eu prima oara am cantat Nu pune la suflet-Ruby

| alessandra10 explică (pentru Liaionnny):

Mersi de sugestii! daca nu te superi, as vrea sa te intreb mai multe lucruri legate de canto. Cand ai inceput? Se merita sa mergi doar daca ai o super voce? Mie imi place foarte mult sa cant si cativa apropiati mi-au spus ca am ceva voce.dar nu sunt sigura pe mine si mi-e frica sa nu ma fac de ras...:\

| Liaionnny a răspuns (pentru alessandra10):

Nu ai cum sa te faci de ras daca mergi la canto inainte de toate..acolo aflii daca ai sau nu! Eu cred ca merita daca chiar iubesti muzica!