Sa te etichetezi singur ca apartinator inrait al unui gen de muzica te face foarte mandru de tine si eventual dobandesti atitudinea de retard prin care incepi sa critici absurd toate celelalte genuri muzicale.
Si am vazut destui rockeri de genul asta.
Urasc rockerii care se dau mari smecheri pentru ca asculta acest gen de muzica.
Si eu il ascult, e preferatul meu, il ascult de 3 ani incoace dar nu m-am etichetat rocker niciodata.Nu suport sa ma etichetez.
La partea cu manelele,in schimb,este singurul gen de muzica pe care nu il respect si pe care ma pis literalmente.
Am foarte multe cu cei care asculta acest gen si cu smecheria din ei.
Pentru ca ori sunt tigani, ori sunt romani tiganizati.
SI nu suport ideea de a asocia o intreaga natie cu maneaua, o muzica ce s-a nascut ditr-un popor asiatic venind aici si vrand drepturi.
Eu nu am ce discuta cu un manelist.
Dar daca ma deranjeaza cu voma lui, ascultand-o la difuzor, i-as da cativa pumni sa invete ce inseamna a respecta niste oameni care nu au dorinta de a-ti asculta porcariile.
Ciinii latra, caii trec. Nu trebuie' sa te lauzi sau sa te simti prost cu ce asculti, e ceva personal. Ascult metale de mai bine de 20 de ani si totusi nu inghit nici un gen ascultat pe telefon pe speaker pe strada. E la fel ca la religie, o ai - tine-o pentru tine. Bine, uneori fara sa vreau nu o tin pentru mine, ca am doua monitoare de studio la calculator de 130 W fiecare...