| ISQ a întrebat:

as vrea sa raspundeti cat mai multi la intrebarea asta big grin va rog sa fie sincer

vreau sa devin ca smiley imi place foarte mult ca se distreaza are fani si are si bani si nu-i lipseste nimic

as vrea sa stiu ce trebuie sa fac sa devin ca el :d

si ca sa puteti sa stiti si voi va zic talentele mele
stiu sa cant la chitara si am voce big grin

dau funda pentru cel mai bun raspuns

16 răspunsuri:
| MrAnderson a răspuns:

Draga ISQ,

Daca zici ca ii cunosti povestea, ar trebui sa stii ca s-a zbatut ani de zile, alaturi de trupa Simplu, ca sa razbata pe piata muzicala romaneasca.
Si a avut chiar momente extraordinar de grele, in care abia daca le ramanea de o masa, dupa o reprezentatie.

Daca tu ai impresia ca doar pentru ca stii canta la o chitara si ai voce faina o sa devii instant o vedeta, te inseli amarnic. Necesita ani de munca.
Dar daca te consideri capabil, eu iti doresc spor la lucru, si astept sa te vad undeva pe scena peste cativa ani.

Cu stima,
Neo

| RockNbeer a răspuns:

Orice dobitoc poate invata cateva acorduri ca apoi sa spuna ca stie sa cante la chitara, la fel si cu vocea...ce face acel smiley poate face orice alt dobitoc.
Ce are el si nu au altii sunt PILELE, poti tu sa fi cel mai bun vocalist...nu ai pile sau bani, nu te promoveaza nici dracu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai avea nevoie de nişte prieteni care să se fi afirmat deja în scenă muzicală românească, care să te coopteze şi pe tine în trupa lor din cauză că unul dintre membri acelei trupe şi-a fracturat coloana. După aceea ai nevoie de un Marius Moga care să te pupe în fund şi viceversa, nişte bănuţi daţi cum trebuie MediaPro-ului şi după aia vei avea susţinerea trustului Pro pe deplin. Vei fi ca Smiley.

| ISQ explică (pentru anonim_4396):

Deci cemi spune toata lumea e adevarat sad?
adica daca stau in tg mures si nu in Bucuresti si daca nu am pile nu am nici o sansa? crying niciodata-no sa am?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ISQ):

Faza cu pilele e foarte adevărată, cea cu domiciliul, nu. Smiley, sau cel puţin cei care l-au făcut mare vedetă, trupa Simplu(prin CRBL, Omu' Negru, Francezu' şi Piticu') stăteau în Piteşti.

Deci dupa tine ce zici o sa am vreo sasnsa vreodata?
si daca da cum?

anonim_4396

Nu, n-o să ai. Un om care-şi face asemenea probleme şi care întreabă de şanse nu va fi niciodată un om de succes care să se descurce în viaţă. Şi dacă n-ai nici pile, va fi vai şi amar.

Se pare ca nu sti tu chiar tot chiar daca ai treisute si ceva de funde

se pare ca HAHAHAProduction daca le trimit o melodie se zice ca daca la place o sa am succes happy

| ISQ explică (pentru RockNbeer):

Frate deci ca sa inteleg smiley a avut bani sau pile?

anonim_4396

Nu prietene, nu ştiu, că doar nu e evident pentru orice om acest lucru, nu trăiesc în România şi nu ştiu cum ajungi vedetă la noi în ţară. Baftă cu trimisul de melodii.

Dar nu vreau sa raman un om obisnuit

o sa fac tot posibilu sa ajung pe scenna

o si app da-mi add la ionutsqh7 asa o sa vorbim mai bine decat pe TPU

| RockNbeer a răspuns (pentru ISQ):

Odata cu pilele vin si bani.
Ai 2 posibilitati, ori te apuci sa inveti sa faci muzica, ori bani...laughing, nu ai bani, roaga-te sa gasesti vreo casa de discuri cu patron gay care sa ii placa de tine laughing

anonim_4396

Dacă nu vrei să rămâi un om obişnuit îţi propun să devii pustnic.

Cât despre ajunsul pe scenă, eşti destul de naiv, probabil că eşti foarte mic din moment ce crezi că şansele de a ajunge pe scenă se măsoară în talent, iar dorinţa ta o expui în faţa a zeci de necunoscuţi cărora le ceri sfaturi şi păreri.

straight face am 17 ani si daca esti tu ala destept zi-mi la cine sa pun intrebari decat la cei de pe TPU?

anonim_4396

Întreabă copacii, te vor ajuta la fel de mult. Dacă tu vrei să ajungi cineva în viaţă trebuie să o faci de unul singur, prin dăruirea ta, nu prin sfaturile şi părerile altora, mai ales ale unor necunoscuţi. Când va fi momentul de a te angaja undeva, vei cere sfaturi şi păreri celor de pe site-ul ăsta sau te vei gândi bine, vei analiza fiecare opţiune şi o vei alege pe cea mai bună?

Oke. poate ai dreptate big grin tocmai meam dat seamna ca inca am sanse sa devin ca smiley tongue oke mersi pentru sfat