| a întrebat:

Ce parere aveti despre Alex Velea si melodiile lui? Cam ce nota ati da la melodia 'Minim doi' si la 'Cand noaptea vine'?

Răspuns Câştigător
| Narcissa a răspuns:

Sper sa nu te superi daca esti fana Alex Velea, dar mie personal nu imi prea place muzica comerciala. Alex are talent dar dupa parerea mea nu prea stie sa il foloseasca. Piesele alea sunt cam, eeh. "Cand noaptea vine" e aproximativ OK, dar videoclipul de la "Minim doi'' e cam vulgar, si piesa la fel. Un 5-6 cu indulgente pentru "Minim 2" si un 7 pentru "Cand noaptea vine". Imi pare rau daca te-am suparat big grin

10 răspunsuri:
| XxXNotForKiidsXxX a răspuns:

Alex velea canta bine si melodiile lui sunt scrise cu cap. Minim doi-9

Cand nopatea vine-9

| positivity a răspuns:

Îi dau maxim 5.
Nu-mi plac melodiile lui.

caramela
| caramela a răspuns:

Buna! imi plac melodiile lui, cel putin ultimile, canta bine, dar uneori cam se chinuie..in rest e ok
9 pentru interpretare 10 cu felicitari ca mai canta si in Romanestestraight facestraight face se pare ca unii artisti uita sa mai cante in limba noastra.
O zi minunata sa aihappy

| explică (pentru caramela):

Multumesc mult! La fel si tie iti doresc: o zi minunata!

| Wøodenpints a răspuns:

Te referi la limbricul ăla tatuat şi cu freză de cuc circumcis?
Păi,n-am stat să-i scult nicio melodie,mi se par mai proaste decât o şaormă stricată,însă la câtă cultură muzicală au cei din ziua de astăzi, e imposibil să nu-l auzi răsunând dintr-o dacie tunată sau dintr-un club de manelari.
Cu alte cuvinte, tot ce face el devine gay într-un mod non-sexual, iar chestia aia de-o scoate ce are pretenţia să se numească muzică, este la fel de plăcută ca un cui în timpan.

| Raynn a răspuns:

Punctu din oficiu si atat.

| CautNume a răspuns:

Ca n-are talent.
Nu pot sa dau note la niste zgomote.

| HermioneLove a răspuns:

La aia cu Minim doi ii dau hmm...un 7-8 pe acolo iar la cand noapte vine 9-10 big grin

| explică (pentru Narcissa):

Stai linistita, nu ma supar pentru chestii dastea...si sincer multumesc pentru ca ai fost sincera. Apropo, esti fata, nu?

| Narcissa a răspuns (pentru ):

Da, sunt fata happy nu ai pentru ce :*