| Peter28 a întrebat:

Imi place foarte mult Bring Me The Horizon, Black Veil Brides si System Of A Down. Ce alte trupe asemanatoare mai stiti?

Răspuns Câştigător
| MetalHead04 a răspuns:

BVB e de rahat..Bring me the horizon si System of a Down mai merg..incearca si tu : Slayer,Slipknot,Metallica,Pantera, Megadeth, Dark Funeral, Iron Maiden, Judas Priest.

12 răspunsuri:
| Pufiiiiiii a răspuns:

Incearca asking alexandria, pierce the veil, falling in reverse, escape the fate, ti-as putea da mai multe da acuma nu imi prea vin in mintebig grin

| Ƨirenia a răspuns:

Gunoiul meu de la poarta

| Peter28 explică (pentru Ƨirenia):

Te oftici ca tu nu suporti muzica asta? Nimeni nu te obliga sa o asculti. Dar nici pe noi nu ne obliga nimeni ca iti ascultam manelele, pop, dance si toate astea. Asa ca mai bine taciwinking

| mODIN a răspuns:

Iron Maiden, Guns and Roses, Nirvana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru mODIN):

Ce faci mă? Ăstea-s trupe prea epice pentru Black Veil Brides şi ce emolăi mai ascultă specimenul Peter de copil. Încearcă cu un Tokio Hotel, Marlyn Manson.

| Peter28 explică (pentru mODIN):

Ti se pare tie ca Nirvana si Guns 'n' Roses seamana cumva cu BMTH?

| Peter28 explică (pentru MetalHead04):

Stiu ca e de rahat. Dar nu aveam ce asculta. Si mersi pentru trupe, nu ca altii care comenteaza. Ai o fundawinking

| mODIN a răspuns (pentru Peter28):

Nu da vreau sa asculte, sa-i placa si sa treaca la metal adevarat

| MetalHead04 a răspuns (pentru Peter28):

Multam :*

| Andyrock a răspuns:

Daca iti place bmth:ultimele albume, incearca asking alexandria, adept, oh sleeper, hopes die last si underoath. daca iti plac primele doua lor albume treci la urm.nivel si incearca suicide silence, heaven shall burn si carnifex.nu vei fi dezamagit...