| vanny2000 a întrebat:

Ma numesc Vanessa.Am 12 ani si, impreuna cu o fata(Andra)vrem sa ne facem o formatie.Ne puteti ajuta cu un nume de formatie? Noi cantam si rock si mai multe! Daca va ajuta cu ceva numele nostru de scena este Vanny(eu); Dede(Andra)...Plz... ajutor!

12 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Ce rock măi copile?
Două fetițe cu fustițe, cu poze cu Justin Bieber la avatar, și ele își imaginează că au mare talent și vor să cânte rock. laughing
Dacă într-adevăr ai talent îți vei găsi numele trupei în funcție de preferință. Și, dacă voi cântați karaoke nu înseamnă că sunteți o formație. Pur și simplu, cântați. Toată lumea face asta și nu mai are nevoie de nume și alte rahaturi. Învățați voi ce e cu adevărat muzica (În nici un caz Justin Bieber), învățați să cântați la instrumente, strângeți încă vreo doi colegi și abia apoi discutăm. Nu așa.
Cam multe vise.
Baftă

| missReckless a răspuns:

Smothering
The decayers
The Untagged
Gloves for the greens
Cam asta pe moment. Vezi care ţi se pare că sună mai drăguţ.
Sper că ştii ca pentru o trupă ai nevoie de instrumente şi de mult talent.
Succes.

| missReckless a răspuns:

@ 7h30: Bine punctat!
Dar dacă ele vor ''rock'' a la Bieber, cine suntem noi să judecăm? laughing

Răspuns utilizator avertizat
| vanny2000 explică:

7h30 nu suntem simple "copile" cum ne zici tu! Eu cant de la varsta de 3 ani.Stiu sa cant si la pian de 5 ani si la chitara de 4 ani.Asa ca nu imi spune tu mie ce inseamna muzica.Fac si eu canto in Bucuresti.

| vanny2000 explică:

Nu am zis niciodata ca eu cant LA CHITARA de 3 ani...eu cant din voce de trei ani. daca unii sunt invidiosi n-au decat dar sa stiti ca unii copii pot avea o voce frumoasa de pe la trei, patru ani...

| FreelancerTony a răspuns:

Vande? Dessa? Dandy?

| andyanimefan64 a răspuns:

Buna! Parerea mea :
- Devanny

| Squmppaaaa a răspuns:

RockInMyLife
muzicaandDance
RockinTheWorld big grin

| 69LightAfterDark69 a răspuns:

Nu stiu... eu deja am o formatie. si la noi a fost foarte greu sa ne decidem la un nume(mai ales ca noi cantam rock) gadeste-te la un lucru misto in engleza care sa fie potrivit. Atata timp cat nu ti-am auzit catecele nu pot sa zic ce nume sa iti pui. Succes:*

| 69LightAfterDark69 a răspuns:

App... nu ai cum sa canti de la 3 ani e imposibil! in 1 rand nimeni nu iti pune chitara in brate cand ai invatat doar 3 cuvinte sa zici. nu neg faptul ca esti talentata. dar... sa zic. macar mai adu-ti o prietenahappy si mult succes in continuare!

| 5FireItUp5 a răspuns:

Colors,raimbow,black&white rainbow,gravity parca,no gravity,wild beanz,wild beanz cafe, fishbone, storm...alege care ti se pare dragut si succes cu trupa!:*