Nu trebuie sa faci nimic, deoarece autorul originalului, oricum il vede si il anuleaza. Dar da-mi detalii cu privire la piratare, cum adica ai piratat? poate gasesc eu o solutie sa faci altfel.Astept un mesaj urgent!
Adica sa inregistrezi de pe televizor
Ok, si pe urma ce faci cu inregistrarea respectiva? nu inteleg la ce te referi cu piratarea, astept mai detailat
Deci la televizor apare un film/un video in premiere/un concert orice.Cum pot sa inregistrez acel concert de pe televizor pe calculator.Iar apoi eu vreau sa il pun pe youtube
Hmm...am inteles. Sunt, sa zicem, doua modalitati, si anume:
a.)prima e mai complicata si necesita sa detii anumite ustensile cum ar fi 1- cablu video/audio care se conecteaza intre TV si computer(daca acestea sunt prevazute cu asemenea conectori), 2-computerul sa aiba placa video compatibila(adica sa suporte atat redarea cat si inregistrarea de semnal video/audio), 3-precum si diverse aplicatii de prelucrare ale acestor asa zis clipuri(taiere, lipire, mixare, etc), 4- odata obtinut un asemenea clip, e gata salvat intr-un folder de unde faci ce vrei cu el(e bine de stiut ca trebuie format intr-o terminatie de tip.wmv,.avi,. mpeg4, sau altele care se pot reda ca videoclip).
b.)a doua consta in simpla filmare cu o camera sau telefon chiar, dupa care descarcata, prelucrata si apoi salvata in unul din formatele video.
Ar mai fi si o alta varianta, depinde de ce post tv este si daca acesta are arhiva, de unde se poate viziona sau chiar descarca ...cam asta ar fi ce pot sa-ti spun.
In legatura cu linkul postat de tine, apare asta ""Smiley - Romanian Music Aw..."
Acest videoclip nu mai este disponibil, deoarece contul YouTube asociat acestuia a fost desfiinţat din cauza notificărilor multiple de încălcare a drepturilor de autor primite din partea unor reclamanţi terţă parte, inclusiv:
UMG
Antena Group
ROTON SRL
Ne pare rău."
Sa inteleg ca nu mai ai acel cont pe YouTube?