| 4L3XaNdrUtZzZ a întrebat:

sa zicem ca as fi cel care a piratat videoul asta:http://www.youtube.com/watch?v=WEliRhiAB0M cum as face? va rog ajutati-ma! funda:D(nu videoul ala neaparat oricare altu)

6 răspunsuri:
| delya91 a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic, deoarece autorul originalului, oricum il vede si il anuleaza. Dar da-mi detalii cu privire la piratare, cum adica ai piratat? poate gasesc eu o solutie sa faci altfel.Astept un mesaj urgent!

| 4L3XaNdrUtZzZ explică (pentru delya91):

Adica sa inregistrezi de pe televizor

| delya91 a răspuns (pentru 4L3XaNdrUtZzZ):

Ok, si pe urma ce faci cu inregistrarea respectiva? nu inteleg la ce te referi cu piratarea, astept mai detailat

| 4L3XaNdrUtZzZ explică (pentru delya91):

Deci la televizor apare un film/un video in premiere/un concert orice.Cum pot sa inregistrez acel concert de pe televizor pe calculator.Iar apoi eu vreau sa il pun pe youtubebig grin

Hmm...am inteles. Sunt, sa zicem, doua modalitati, si anume:
a.)prima e mai complicata si necesita sa detii anumite ustensile cum ar fi 1- cablu video/audio care se conecteaza intre TV si computer(daca acestea sunt prevazute cu asemenea conectori), 2-computerul sa aiba placa video compatibila(adica sa suporte atat redarea cat si inregistrarea de semnal video/audio), 3-precum si diverse aplicatii de prelucrare ale acestor asa zis clipuri(taiere, lipire, mixare, etc), 4- odata obtinut un asemenea clip, e gata salvat intr-un folder de unde faci ce vrei cu el(e bine de stiut ca trebuie format intr-o terminatie de tip.wmv,.avi,. mpeg4, sau altele care se pot reda ca videoclip).
b.)a doua consta in simpla filmare cu o camera sau telefon chiar, dupa care descarcata, prelucrata si apoi salvata in unul din formatele video.
Ar mai fi si o alta varianta, depinde de ce post tv este si daca acesta are arhiva, de unde se poate viziona sau chiar descarca ...cam asta ar fi ce pot sa-ti spun.

In legatura cu linkul postat de tine, apare asta ""Smiley - Romanian Music Aw..."
Acest videoclip nu mai este disponibil, deoarece contul YouTube asociat acestuia a fost desfiinţat din cauza notificărilor multiple de încălcare a drepturilor de autor primite din partea unor reclamanţi terţă parte, inclusiv:

UMG
Antena Group
ROTON SRL

Ne pare rău."
Sa inteleg ca nu mai ai acel cont pe YouTube?