Buna!^^
Sa vedem cam ce a aparut mai nou :
PSY - Gangnam Style
Teen Top - Be Ma Girl (Summer Special)
Beast - Beautiful Night (Midnight Sun Album)
Tasty - You Know Me (Album)
Super Junior - Spy
Super Junior - Sexy, Free & Single
Jay Park - New Breed
BoA - Only One
B.A.P - No Mercy (Album)
2NE1 - I Love You
AoA - Elvis
WooYoung - Sexy Lady
Glam - Party (XXO)
Sistar - Loving U
Crayon Pop- Saturday Night
A-Jax - Hot Game
T-ara - Day By Day
F.Cuz - Dreaming I
IU, FIESTAR - Sea Of Moonlight
Eru (feat. Junhyung) - I Hate You
B1A4 - Hey, Girl
Cross Gene - Sky High
CN Blue - Friday
Atea imi vin acum. Sunt de la sfarsitul lui iulie si ce a trecut din august, sper sa te ajute. ^^
Se asculta acelea care-ti plac, nu trebuie sa asculti ce asculta toata lumea, incarca sa fi independent/independenta, e ca si cum e destul sa aiba creier unul si sa gandeasca pentru toti, la fel si cu muzica.Succes!
OK, iti sugerez eu niste solutii sa vezi noutati, eu cum urmaresc cultura hip hop/rap pe www.hiphoplive.ro,sau alte site-uri(acesta fiind doar un exemplu), la fel poti face si tu dar pe site-uri cu muzica dorita.Succes!
"ce melodii se mai ascultă acum",cât de fără imaginatie să fii, să asculţi ce ascultă alţii, doar pentru că sunt chestii populare?
Dacă e o melodie extrem de necunoscută, dar care-ţi place, nu o asculţi că nu ştie nimeni de ea?
Ai uitat să spui că ai găuri cu plăcere scalpul fiecărui coreean ce scoate pe gură k-pop...
Dacă zic şi ce introduc în gaurile ălea, iar îmi şterg ăştia contul . Măcar aşa să aibă şi coreenii cevaîn cap. La propriu.
Ăăă ...treaba ta, dar poate iei ceva asemănător cu BTS-urile.
Şi câte conturi zici că ai şterse?
Destule.dacă iau în considerare de la primul meu dont, din 2009
Helloooo, ascult ce imi place, am zis deja asta. Vreau doar sa stiu ce melodii k-pop au aparut! De cate ori trebuie sa repet?!
Asta a fost dur. Daca poza nu era alb-negru, vedeai ca au rama albastra. Si bunica-mea uraste albastru )
Mă refer la dimensiunea lor, care-ţi acoperă juma de faţă. Ţi i-ai pus să nu te murdăreşti pe obraji când mănânci? Zici că-s de sudor.
Vaii, dar multumesc Mi-am dat seama ca de dimensiune vorbesti. Stilul nerd e inca la moda, nu? Chiar si asa, mie tot imi plac:3.
Tu porţi ce-i la modă?
ochelarii ăia îi purtau cei mai proşti din curtea şcolii prin anii 80, şi nu era deloc cool.
Cum spuneam, mie tot imi plac :3. Stilul nerd a revenit pe piata, si, in special, in k-pop. De aici m-am inspirat, si, de cand l-am tot vazut pe TOP purtand ochelari de genul ala, m-am indragostit si eu de ei si am inceput sa ii caut.
Chiar există bărbaţi care să poarte chestii dinăstea pe faţă? De fapt, nu cred că merită să fie numiţi bărbaţi.
De fapt, da, chiar exista. Si sincer, nu cred ca exista vreun motiv pentru care sa le pui la indoiala masculinitatea. In fine, gusturile nu se discuta.
`Ti sistarul, si AoA si toate trupele noi.
Dragi mei! Exista si kpop bun, Epik High, sa zicem si niste Cn blue, yangpa, Kim Tae Woo, Park Eun Woo, jang geun seok, parca shin hye, yong hwa, gummy, si multi alti! Sau macar ascultati ost-uri ca si alea sunt mai bune.
Exact! Chiar ce am raspuns eu la o alta intrebare, ei asculta muzica cu un motiv, dar orice motiv infara sa le placa. Sa fie la moda, sa fie nou, cunoscut, sa se imbrace aia calumea in video.
Cat de jalnic din partea lor.
Îţi dai seama că mă lovesc zilnic de ăştia, dar pentru mine sunt ultimii oameni.
Top poarta d'astia? Poate doar pentru o sedinta foto unde il pun aia, nu lasi vedea pe Top cu asa ceva.Eww~
De fapt, l-am vazut de muuuuuulte ori pe T.O.P cu ochelari de genul ala. Crede-ma, era o perioada cand aveam peste 700 de poze cu el in calculator, si in jur de 100 erau cu ochelari nerd.