| Blueish a întrebat:

Heya! Visul meu de mic copil a fost sa devin o cantareata si actrita.De la 2 anisori fac canto acum am 14.De cand ma stiu cant oriunde...la masa, in baie, la scoala, in gand etclaughing Acum vreau sa imi fac video`uri si sa le postez pe youtube.Am facut rost de camera profesionala si am si prieteni care canta la instrumente ca eu sa fac numai partea vocala.Insa tare mult as vrea sa ma lansez.Stiti vre`un compozitor sau ceva de genul? eu cand eram mai mica am cantat cu moga in melodia"angels" la refrem cu grupul bimbam si la sfarsit eu ziceam "love is the answear" doar ca am cam pierdut legatura cu Marius...ideea acestei "intrebari" era de fapt pentru a gasi persoane talentate(adolescenti) care sa fie seriosi si care sa faca duet cu mine postand apoi videoclipurile pe youtube. Oh and something else ce zice`ti Dinu Lipatti e un liceu bun? Vreau sa ajung cantareata insa am auzit ca nu iesi vedeta daca nu dai mita. plus ca sunt toate neamurile lui salamn cercel etc pe-acololaughing asta nu ar fi o problema vreau doar sa stiu parerea voastra.Astept propuneri pentru duet si in legatura cu liceul. Dau funda! :*

6 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns:

Ai 2 variante.
1. înveţi să cânţi, ceea ce probabil pentru tine ar fi cea imposibil.
2. te pui in genunchi şi zici O mare de tipar. Asta ar fi cea mai folosită metodă în ziua de astăzi.
Tu alegi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai te pot ajuta insa punemi un demo cu ceea ce canti sa te aud si eu. Cunosc un prieten care este producator.

| nelutu5121 a răspuns:

Pai cel mai simplu e sa iti faci un demo pe care sa-l trimiti mai apoi la toate casele de discuri de la noi si la toate studiourile de inregistrari / artisti... asta e cea mai simple metoda

| Blueish explică (pentru anonim_4396):

O sa incerc sa iti trimit ceva. happy unul este de la o emisiune "m-a facut mama artist" si o sa mai fac unul dar peste ceva timp caci acum sunt foarte racita big grin laughing

| Blueish explică (pentru Woodenpints91):

raised eyebrows erai ironic/a cumva? happy

| Woodenpints91 a răspuns (pentru Blueish):

Eu? Niciodată!