Da, o știu. Nu-mi place. Lăbăreală de muzică trasă de păr pentru proaste suferinde.
E ok să asculți asta dacă ai 15 ani, te-a părăsit iubitul și brusc ți s-au spulberat toate visele de adolescent retard.
Da, o să spun că ești proastă. Ce asculți tu e flegma de pe fundul cazanului muzical.
Aha...Okay. )))))))))))
Imi imaginez ca tu (din moment ce ti-am vazut vocabularul) esti un geniu si iti permiti sa jignesti toate persoanele deoarece esti superior tuturor. ) Ma rog...)))))))) Viata faina, man!)
Ai cerut părere. Părere ai primit. Ce, trebuia neaparat să fie pozitivă?
Nu. Am cerut o parere legata de melodiile alea, iar tu ai ocolit subiectul si ai ajuns sa ma jignesti fara motiv.
Nu am ocolit nimic. Ți-am zis că este o muzică de căcat.
Am afirmat doar ce-ai zis tu în întrebare.
Asta in opinia ta. )))
Mie imi plac cateva melodii de la ea, dar nu toate. Unele sunt asa lente incat ma enerveaza. Tragedy e preferata mea.
Daca vrei sa-i asculti toate melodiile, poti sa-i descarci discografia de pe torr3nt.
Si mie imi place Tragedy foarte mult si e preferata mea!
Imposibil sa nu o stii pe asta https://www.youtube.com/watch?v=rtOvBOTyX00
Canta bine.
Impossibleee...)
Cum, ai ratat filmu asta cu vampiri"Saga Amurg" ? Chiar ca "impossiblee")
Dăă, ce proasta suunt. ))))
Eu glumeam, nu-ti pierde timpul cu filmul ala. Melodia e faina.Doar ca, ma asteptam ca, o pustoaica de 13-15 ani sa se fii uitat la el.
Adevarat ai grait. ))
Merci. :3
Nu ai pentru ce.
*de treaba*
:3
Mersi :*
,,Kw pl@k3r3" ))
)
:3
:3 :3 ))
Blah Blah Blaaah
Imi plac unele melodii de la ea, cele mai ritmate. alea lente sunt pre lente (plictisitoare))
σανδθ_αλε_1998 întreabă: