Mie imi plac cateva melodii de la ea, dar nu toate. Unele sunt asa lente incat ma enerveaza. Tragedy e preferata mea.
Daca vrei sa-i asculti toate melodiile, poti sa-i descarci discografia de pe torr3nt.
Si mie imi place Tragedy foarte mult si e preferata mea!
Imposibil sa nu o stii pe asta https://www.youtube.com/watch?v=rtOvBOTyX00
Canta bine.
Cum, ai ratat filmu asta cu vampiri"Saga Amurg" ? Chiar ca "impossiblee")
Eu glumeam, nu-ti pierde timpul cu filmul ala. Melodia e faina.Doar ca, ma asteptam ca, o pustoaica de 13-15 ani sa se fii uitat la el.
Da, o știu. Nu-mi place. Lăbăreală de muzică trasă de păr pentru proaste suferinde.
E ok să asculți asta dacă ai 15 ani, te-a părăsit iubitul și brusc ți s-au spulberat toate visele de adolescent retard.
Da, o să spun că ești proastă. Ce asculți tu e flegma de pe fundul cazanului muzical.
Imi plac unele melodii de la ea, cele mai ritmate. alea lente sunt pre lente (plictisitoare))
Aha...Okay. )))))))))))
Imi imaginez ca tu (din moment ce ti-am vazut vocabularul) esti un geniu si iti permiti sa jignesti toate persoanele deoarece esti superior tuturor. ) Ma rog...)))))))) Viata faina, man!)
Ai cerut părere. Părere ai primit. Ce, trebuia neaparat să fie pozitivă?
Nu. Am cerut o parere legata de melodiile alea, iar tu ai ocolit subiectul si ai ajuns sa ma jignesti fara motiv.
Nu am ocolit nimic. Ți-am zis că este o muzică de căcat.
Am afirmat doar ce-ai zis tu în întrebare.
σανδθ_αλε_1998 întreabă: