Wow,ce conflicte.
House-ul mie personal mi se pare chiar un gen mai prost decat manelele,adica macar aia cu manelele au niste instrumente pe acolo,chiar canta,intr-adevar canta prost, dar macar canta.
Un DJ nu are absolut nici o treaba cu muzica, apasa pe butoane si scoate sunete.Mi se pare mult mai tare daca ar bate cineva intr-o oala.Acele efecte imi provoaca dureri de cap si ma indispun,ba chiar devin irascibil cand aud in exces.
Cat despre rockeri,adevarul este ca in zilele noastre rock-ul de calitate nu mai este apreciat,iar tineretul se imbraca foarte urat,au facut un stil de viata din rock,la fel ca hip hop si multe alte genuri.
Eu ma consider rocker,dar ascult Beatles,Queen,GunsNRoses,Cinderella,Scorpions etc,in nici un caz nu consider ca cei care asculta zgomotele si ritmurile nebunesti o muzica de calitate,chiar daca se numeste rock,fiecare gen are melodii bune si rele.
Cat despre Ana, nu cunosc, dar vazand numele de utilizator care include cuvantul "funky" am ajuns la concluzia ca "detine" 15 anisori si este manelista.
House-ul e tot un fel de manea, după părerea mea.
'Cat despre rockeri,adevarul este ca in zilele noastre rock-ul de calitate nu mai este apreciat,iar tineretul se imbraca foarte urat,au facut un stil de viata din rock,la fel ca hip hop si multe alte genuri.'
Da, dar vezi, mai sunt şi oamenii care apreciază rock-ul de calitate.
'Cat despre Ana, nu cunosc, dar vazand numele de utilizator care include cuvantul "funky" am ajuns la concluzia ca "detine" 15 anisori si este manelista.' În mare parte sunt de acord, dar hai să nu judecăm după vârstă.
Da,complexitatea muzicii house este echivalenta cu cea a manelelor.Acelas mesaj simplu,sa inteleaga tot prostul si niste "chestii" care se repeta continu,ritmul la house si la manele nu se schimba.
Sunt oameni multi care apreciaza rock-ul,in special in afara Romaniei. Unde locuiesc eu momentan se asculta mult rock,toate concertele sunt rock,oameni cu copii care ii vezi cu un tricou AC/DC, in fine, oricum cu totul alta mentalitate.La romani este absurd cand cineva care are o varsta mai inaintata poarta un tricou cu o formatie rock.
Nu judecam dupa varsta, tocmai de asta am si spus ca exista posibilitatea sa aiba 15 ani, deoarece nu poti judeca un copil pentru gusturile sale muzicale.Nu pot spune ca eu la 12 ani ascultam o muzica de calitate, deoarece imi era mult prea greu de inteles atunci.
Caracterul unui om se formeaza intre 17-21, abia dupa poti spune ca are circumvolutiuni sau nu.Desigur,exista multi copii care gandesc destul de bine pentru varsta care o au, dar marea majoritate lasa de dorit, sau cel putin asa mi se pare mie.
Funky inseamna colorat, vesel.cand tu vei avea 15 ani eu voi fi miss si cum eu nu sunt nici fashionista nici manelista, trage tu concluziile
As vrea eu sa mai am 15 anisori.
Nu te-am acuzat de nimic,doar am presuspus, tinand cont de numele tau si poza de la avatar, normal ca fiecare om isi face o parere.Intr-adevar,a mea nu este prea buna, dar este doar a mea, si exista posibilitatea sa ma insel.Dar eu m-am inselat pana acum de...niciodata.
Nu am inteles de ce ataci, probabil nu ai o replica(,)care sa iti scoata in evidenta partea inteligenta.
M'ai facut copila imatura, mi'ai ridiculizat numele si m'ai facut ne importanta...asta se subintelege
Ok.Daca nu esti imatura de ce ti-ai pus un nume de utlizator ca acesta? Nu imi inspira deloc seriozitate si maturitate,cu atat mai putin avatarul.
Esti neimportanta, ti se pare ca contezi pentru mine? sau pentru darkepire? sau paulla? sau altii?
Ai scris vreo carte?
Ai jucat intr-un film?
Ai cantat vre-odata pe o scena, cu 200.000 de oameni care sa scandeze numele tau?
Ai facut ceva impresionant in viata ta?
Ce importanta ai?
Daca vrei sa o luam asa.
Sunt neimportanta pentru un om care nu ma intereseaza.asa ca nu ai ce imi face.numele ma reprezinta, sunt o tipa imbracata colorat, vesela si realista.cine spune altfel nu ma cunoaste