| FearOfTheDark a întrebat:

Http://www.youtube.com/watch?v=quPliK3eAy4

Credeti ca este un cover bun? Ce parere aveti despre Death?

(Nu dau funda)

13 răspunsuri:
| Stresanta a răspuns:

Parerea mea aste ca esti zgarcit si coverul este bunicel.

| Satanique a răspuns:

E misto

| FadetoBlack a răspuns:

Good, dar oricum nu se compara cu originalul.
Cât despre Death, îmi place.

| BlackFuneral a răspuns:

Un cover super tare de la o trupă bună(zic eu). Mersi, dar nu vreau medalion d-ăla.

| RockNbeer a răspuns:

Hmm,destul de bun.
Death...ramane una din trupele mele preferate, iti dai seama ce parere pot sa am.

| claudia511 a răspuns:

E un cover foarte reusit, cat despre Death, ce pot spune, e trupa mea preferata de acest gen. Pot spune c-o ador. Imi pare rau ca numai traieste Chuck Schuldiner...

| Yoku a răspuns:

Un cover care pe mine nu prea ma incanta, prefer varianta originala.In schimb trupa este una din preferatele mele.

| DaveMustaine a răspuns:

Da, iar despre "Death", nu stiu ce sa spun-nu am ascultat pana acum. Mi se pare demonic, dar ma atrage. Seful trupei e cumva Chuck Schuldiner?

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Sperii clienții cu avertismente de-astea.laughing
Melodia asta am ascultat-o ieri, și mi se pare un cover bun, Death este o formație de death metal foarte bună, în viziunea mea.

| FearOfTheDark explică (pentru DaveMustaine):

Era solist si chitarist.A murit in 2001.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

E genial atat cover-ul cat si originala.

| Vans a răspuns:

Îmi place Death. Ştiu cover-u ăsta de ceva vreme, dar nici acum nu pot să zic că-mi place aşa mult.

| infectieacuta a răspuns:

Coverul nu stiu... parca suna mai bine originalul. Dar Death este si va ramane una din trupele mele preferate happy Ia Chuck... mare pacat nu merita sa moara si multi fani au suferit din cauza asta insa el va ramane mereu prezent in fiecare piesa ascultatawinking