| abcdefdddd a întrebat:

Https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage& v=IP6rTwu-ojk Buna seara, cum se numeste melodia asta? Va rog urgent, funda!

Răspuns Câştigător
| ionuutzuu a răspuns:

Dar nu ti-a cerut nimeni opinia happy

10 răspunsuri:
| emmaemilia a răspuns:

Mie uneia nu-mi place
dar fiecare cu parerea sa

| emmaemilia a răspuns (pentru ionuutzuu):

Iar asta chiar te deranjeaza, nup?

| abcdefdddd explică (pentru ionuutzuu):

Asa e! funda

| abcdefdddd explică (pentru emmaemilia):

Am intrebat ce parere ai? sau cum se numeste melodia? iesi afaraalaughing)!

| Nucreeed a răspuns (pentru abcdefdddd):

Chiar daca ai intrebat sau nu, lumea are voie sa'si dea cu parerea.Nu mai traim in comunism, in caz ca nu stiai. Daca tu nu poti suporta ca cineva sa'si dea cu parerea despre ceva ce'ti place tie, atunci e problema ta.
Si apropo, melodia e de rahat.

| ionuutzuu a răspuns (pentru Nucreeed):

Nu mai suntem în comunism dar trebuie să fii esență de prostie ca să vii să comentezi în legătură cu melodia la o astfel de întrebare.

E ca și cum te-ai duce la farmacie să întrebi ce medicament e mai ok să te faci bine iar ceilalți să-și bata pl de tine că ești atât de prost că te-ai îmbolnăvit în loc să-ți recomande cel mai eficient medicament. Eh, e bună libera exprimare acum? Mai ieșiți și voi din peșteră, treziți-vă la realitate. Om de rahat ce ești, iykwim.

| abcdefdddd explică (pentru ionuutzuu):

laughing)) bravo esti nr! ionuutzuu

| abcdefdddd explică (pentru Nucreeed):

Infams esti prost rau! sa-si dea cu parerea cand voi cere eu asta. eu am cerut totala altceva

| Nucreeed a răspuns (pentru ionuutzuu):

That's a pretty fked up way of thinking! Un exemplu mai de RAHAT nu puteai sa dai.Se vede ca romanilor le pute libertatea.
I rest my case!

| emmaemilia a răspuns (pentru Nucreeed):

De acord cu tine!