Misto... unele.
Imi place ca spui ca GN'R s-au stricat de la Chinese Democracy, dar de Nightwish nu zici nimic. Ti se par cumva mai buni de cand cu Anette?
Sunt chiar tari piesele, dar totusi tu cu cine crezi ca le sta mai bine cu annete sau tarja?
Băi, ambele aduc ceva anume diferit trupei... Dar nu poţi compara Nightwish-ul de dinainte cu cel nou... Mie, personal, îmi place cu Tarja.
Bună doza. Bună. The Islander e preferata mea de la Nightwish.
... şi ca să întreb şi eu: Team Tarja sau Team Anette? Lmao.
Frate terminati cu team Tarja sau team Anette ca nu suntem la o discutie despre Twilight, omul a pus aici o doza cu Nightwish...Nightwish este o trupa buna indiferent de vocalist.
Ba da imi place melodia, mai ales de marco :X eu ma refeream doar la annete si tarja
Amaranth, I Wish I Had An Angel si Sleeping Sun sunt preferatele mele. Mi se pare o trupa foarte buna, chiar daca nu pot spune ca sunt innebunita dupa ei. Cat despre soliste, o prefer atat pe Tarja, cat si pe Anette in egala masura. Mi se pare ca suna la fel de bine si inainte, dar si acum.
Vreau sa zic ca de cand canta Anette cu ei mie mi se par mai mult o trupa pop-rock, nu una de symphonic metal, cum obisnuiau sa fie inainte.
Si da, daca acum mai ascult vreo melodie de la ei, o fac pentru ca inca baietii mai sunt in trupa, in niciun caz pentru Anette.
Singura piesa faina este cea cu sarah brightman sau cum o cheama, si anume fantoma de la opera.atat.
Doua genuri di aceeasi categorie.RAHAT,rock metal de drogati, dementi, nebuni si manele de prosti si inculti. un rahat plus un rahat, egal, un mare rahat.